petek, 19. november 2021

Lahko neguješ to luč v sebi?

 Se lahko danes prepustiš trenutku? Lahko uživaš v vetru v laseh? Lahko uživaš v dežju in soncu? Lahko nastaviš lička toplim sončnim žarkom ali nežnim kapljam dežja?

Se lahko sprostiš in uživaš v tem, kdo si? Lahko uživaš v smereh srca? 

Lahko vsaj danes pozabiš, da si nekdo in nekaj v različnih vlogah in samo si - to kdo si v resnici? Lahko danes pustiš in še malo bolj dopustiš, da lepota tvoje duše, srca, osebnosti sije skozi tebe še bolj? 

Lahko neguješ to luč v sebi? Lahko dopustiš tej čudovitosti - ki je ti, da se izraža?

lahko tako bogato doprinašaš svetu danes? Lahko začutiš svoje srce in svojo čarobnost, da res zasije iz tvoje notranjosti kot najmočnejše sonce?

Veliko imaš dati. Samo bodi ti - ti. Najbolj dragoceno, kar imaš za podariti temu trenutku -  vsemu univerzumu - je tvoja pristnost. 

Lahko danes malo bolj odpreš srce čarobnosti, ki se izraža kot ti?

Ne pozabi! Nikoli ne pozabi! Čudovit-a si v vseh pogledih! Ti si lepota! Ti si največji doprinos večnosti, ko si pristnost!

Sij, moja draga, moj dragi, sij! Zdaj!

Ljubek sijoč srečen igriv srčkan nagajiv srčen pisan vesel dan!




🌷 P.S.: Življenje je ena sama čarobnost! Ti si ena sama mešanica čarobnosti! Pa kaj ti to sploh vidiš? Pa kaj ti to sploh živiš??? Danes je tvoj dan!!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Dean Martin - Let it Snow! ... https://youtu.be/mN7LW0Y00kE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar