nedelja, 19. maj 2019

Če ti rečem!!! Zdaj!

Kako dobro je biti v super družbi. Vse kar postane bolj lahkotno in igrivo. In zabavno. To mie jv tako veselje in pestrost. Zaupam, da sem to, kar sem v polnosti. In dobro je tako. Zaupam, da se vse dogaja zame. Zdaj je moj čas. In čas je na moji strani.

Sicer, kdaj pa ni pravi čas?

Zdaj je pravi čas.

In če rabiš znamenje, da je pravi čas, je to to. Tu je. točno tukaj. Zdaj je pravi čas. Če ti rečem!?! Res!
Si upaš uresničiti svoje najbolj drzne sanje?

Si upaš uresničevati sebe?

To je najbolj pomembno. Lahko sem vse, kar sem. Lahko sem pestrost. Lahko sem užitek. Lahko sem samosvojost. Lahko sem vse, kar sem v polnosti. Lahko sem pristnost v vseh pogledih. Upam si in si želim. Saj tudi sem!

Tako sem srečna in zadovoljna! Moje življenje se odvija v polnosti zdaj! Kdaj pa če ne zdaj!

Nič od ciljev ni vredno, da trpimo zanje! Nič! Če ni pot tja zabavna, niti cilje in uresničitev ne bo. Zakaj se ne bi zabavali zdaj? Zakaj se ne bi uresničevala v tem lepem trenutku?

Tukaj sem v polnosti. Tukaj in zdaj. In to mi je pomembno. Ker sem lahko in ker sem. Lepo mi je tukaj. In zdaj si zaslužim, da sem še bolj srečna.

Moje življenje je samo moje. In tako me tudi ljubi v polnosti. In tebe tudi. Ravno zaradi tega, ker si, kdo si. In res je! Življenje te ljubi! Zdaj!?! Si upaš to verjeti?

Kaj bi naredila drugače, če bi res vedela, da me življenje ljubi? Bolj bi zaupala in bolj sproščeno bi šla skozi življenje. Zaupam! In pripravljena sem zaupati še bolj!

Cenim vse te lepe trenutke. Dani so mi, da še živim še bolj pristno! Zdaj!

Ljubek sijoč pristen srčkan pisan unikaten dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Življenje te ljubi. Res! Če ti rečem!!!

Ni komentarjev:

Objavite komentar