sobota, 25. junij 2022

Napolni se z Ljubeznijo!!!!!!

Veš kaj, moja ljuba, moja ljubi! Danes poglejmo, kaj vnašamo v svoje življenje. Si predstavljaš svet, v katerem bi te vsakih petnajst minut namesto poročil spomnili, kako si čudovit-a, kako si pomembna-pomemben in dragocen-a, kako so tvoji darovi cenjeni in ključni za širitev Ljubezni – od znotraj in potem navzven!!! 

Si predstavljaš jutranja in večerna navdihujoča enourna sporočila, ki te spomnijo, da si edinstven-a, da je zelo dragoceno, da si to, kdo si. Kako je srčnost dragocena in da to neguj danes. Spomnila bi te, da si Ljubezen. Spomnila bi te, da si srčnost. Spomnila bi te, da dobrota in prijaznost štejeta.

Skupaj bi ustvarjali dragocen svet, kjer vsak dela, kar ljubi. Naša vibracija bi bila čista Ljubezen ali več! Delovali bi v harmoniji. Delo, ustvarjanje, prispevanje vsakega posameznika je dragoceno. Vsak dela, za kar je poklican.

Zdaj pa poglej, kako nas šopajo s strahom vsakih petnajst minut. Poglej, kako se cele ure osredotočajo na strah, da bi nas potegnili not. Da bi mi potem ustvarjali še več strahu za njih in jim dajali našo energijo.

Pa si tega želiš?!

Kaj izbiraš Ljubezen ali strah?!

Danes se našopaj s priznavanjem svoje lastne vrednosti in lepote. To si ti! To je tvoja resnica. To je tvoja legenda! Danes sledi svojemu srcu in Ljubezen te bo vodila prav – zate. Zaupaj si. Našopaj se z Ljubeznijo.

Ljubek srčkan čudovit pristen nagajiv lep srčen srečen sijoč kristalno jasen dan poln zabave in radosti!



🌷 P.S.: Za tvoje življenje gre. Kaj boš danes vnašal-a vase? Zaupaj v svojo dragocenost. Zaupaj si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Ellie Goulding - Love Me Like You Do ... https://youtu.be/AJtDXIazrMo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar