sobota, 12. januar 2019

Brezglavo!

Sebe si predstavljajmo brez glave. Samo srce odloča. Položimo roke na svoje srce in se povežimo s svojim bistvom. Kaj nam pravi? Kam nas vodi?

(Če je bilo malo kruto to, da si sebe predstavljamo - brez glave! Ni moja ideja! Seveda je iz mojega ljubega filma Eat, pray, love (Jej, ljubi, moli…). Seveda je knjiga avtorice Gilbert Elizabeth. Izjemna oseba, polna navdiha! Čakaj! Zdaj! Da povem do konca! Na Baliju ji zdravilec svetuje, da si sebe predstavlja brez glave, naj živi iz srca! (To je zdaj dovolj pojasnila!)

Kako ste kaj moje drage, moji dragi v resnici?

Berem izjemno knjigo, bom jo bolj podrobno opisala kdaj drugič. Opisuje pa resonanco s tem, o čem razmišljamo, kar nosimo v sebi, da to privlačimo kot magnet. Lahko damo na ponavljanje samo lepe dogodke iz svojega življenja? Potem bomo to privlačili še bolj. Saj ne na ponavljanje. Samo. Če si jih lahko prikličemo. (Nisem še prebrala do konca.) Ampak bolj imamo v mislih dobre stvari, več jih privlačimo. Bolj smo v resonanci z njimi! Pa saj je to logično! Praksa.

Avtor tudi opisuje, da oddajamo energijo. Če nam kdo ni všeč, je razlog zadaj. Ne se silit in racionalizirat z možgani. Ali biti pozitiven. Tvoje telo ve. Ti veš.

Zaupaj!

Ljubek pristen sijoč srčkan dan!

Cmok! Objem!










P.S.: Življenje te želi izpolnjeno srečno zadovoljno... (izpolnjenega, srečnega, zadovoljnega...)! Dopuščaš, da se pretaka skozi tebe? Maroon 5 - Sugar (https://www.youtube.com/watch?v=09R8_2nJtjg)

Ni komentarjev:

Objavite komentar