nedelja, 13. januar 2019

Ples kar v službi!

Kaj pa to, ko je bilo tako zabavno v službi! To pa se že dolgo nismo tako zabavale in smejale. No smejali in zabavali. Saj smo mešana skupina. Kako je pa to bilo dobro in kako je to bilo izjemno pristno in smešno in zabavno v vseh pogledih. Božansko!


Prej je mimo priletela cela jata vran. (No vsaj pet jih je bilo.) Vse so tako lepo sinhrono preletele drevo, potem pa nežno zavile čisto nepričakovano nazaj. In potem so pospešile dol. K tlom. Kako so bile lepe! Potem sta dve sedeli čisto na vrhu drevesa. Na tankih vejah breze. Kot da sta se pogovarjali meni neznani jezik. Tiste drobne vejice so se tako zibale. S perutnicami sta držali ravnotežje in čvekali. Kako lep prizor.

Čas je, da grem tudi jaz na kakšen čvek. Danes, če ne danes, pa ta teden sigurno. Ne samo enkrat. Večkrat. Božansko!

Včeraj sem že skoraj vsem povedala zgodbo, da berem knjigo o ljubezni. Pa v resnici sploh ni! Ker je o načinu razmišljanja, kako si ustvariti življenje kot si ga želim. Drugače ne bi razumeli.

Veš, psihološka knjiga je. Potem pa nadaljujem s celim zapletom in razpletom (ne še čisto, ker sem komaj na pol) avtorjevega ljubezenskega življenja. Pestro! Čisto sem navdušena!

Ljubek sijoč pristen žareč srečen srčkan dan!

Cmok! Objem!

P.S.: Uživaj življenje... Queen - Live at LIVE AID 1985 (https://www.youtube.com/watch?v=A22oy8dFjqc&t=1032s)

Ni komentarjev:

Objavite komentar