torek, 15. januar 2019

Novo, še zapakirano!

Kako gre kaj danes? Kje črpamo naš navdih? Kako se kaj počutimo danes? Smo povezani s svojim srcem? Kaj je naše vodilo v življenju? Kako kaj naš fokus?

Danes je dan za pustolovščine! Komaj čakam na manjši izletek! Pa ne samo to! Nekaj novega bomo preizkušali! Komaj čakam! Tega pa sem se že veliko časa nazaj veselila! Božansko! To me pa tako osreči! Držimo pesti, da se uresniči.

Danes pa bom začela nekaj čisto novega. Tako sem vznemirjena. Prijetno. Čas je za svežino in lahkotnost. Saj ne rečem, da bo lahko. Bo pa sigurno zanimivo. Kot tango v dnevni sobi. Doma sem. Domači teren. Koraki so mi znani, pa vseeno ne čisto, ker sem jih že vse pozabila. In premikam se po tako izjemno melodični glasbi. Super kombinacija. Takoj sem padla noter!

Nekaj časa nazaj sem prebrala knjigo. Piše o avtorju, ki je srečno živel svoje življenje po svoje. Na svoj način. To pa mi je tako navdušujoče! To je bila njegova sreča! Kaj pa je moja? Čas je!

Ljubek sijoč dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!









P.S.: Življenje je prekratko, da bi ga živeli običajno. Kam te danes vodi tvoje srce?  Tango Sexy dance Santa Maria (https://www.youtube.com/watch?v=i3vsiiRK5GU)

Ni komentarjev:

Objavite komentar