sreda, 16. januar 2019

Pa nisem!

Danes pa sem si najprej zjutraj šla po zeleno. Kako sem bila vesela, da so mi prodajalke že vse pripravile. Samo vzela sem vse v ljubki kištici. Sok pa je tako bil izjemen potem. Zdaj pa spet imam nekaj časa mir. Malo sem še hodila po trgovnini, ko pride gospod k meni.

»Moj voziček ste vzeli!«

»Pa res!" pogledam dol, notri so bila tudi jabolka, "Jaz imam mandarine in limone v njem. Se opravičujem. Kje pa je moj?«

»Pri sadju.«

Sama sebi sem se mogla smejati. Vem, da sva pri limonah imela skupaj parkirano. Potem pri mandarinah. Potem pri bananah. Tam se je potem verjetno zamešalo. Ali pri solati.

Tako lepo so padale snežinke. Velike. Kot v počasnem posnetku. Pahuljice belega puheka. Čudovito. Že dolgo ni tako lepo snežilo.

Kako je lepo, ko sem še tako mlada. Rada uživam v gibčnosti svojega telesa. Vodim ga na sprehode. Ali telo mene. Hvaležna sem za svoje telo, da mi tako lepo služi, da je tako zdravo, celovito. Polno sodelovanja ogromno celic. Neverjetno. Cenim to!

Ljubek sijoč pristen dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!









P.S.: Smeh je pol zdravja! Laku noć svirači - Željko Bebek & tamburaški orkestar  (https://www.youtube.com/watch?v=O64IDCVI3eM)

Ni komentarjev:

Objavite komentar