petek, 18. januar 2019

In dobro je tako!

Prav je, da poslušam srce v vseh situacijah. In to se je vedno izkazalo za dobro.

Imeli smo družinsko kosilo. Imam nečaka, ki ga vse zanima, ki postavlja vprašanja. Kar tako, kar se ravno spomni. In to mu je zanimivo. O vsem mogočem. Tako me je vprašal, kar tako na vse lepo, sredi večerje, zakaj nisva z sinovim očetom skupaj.
Brez da bi dolgo razmišljala sem rekla, ker nisva za skupaj.

Pa še res je. On je osvobojen in lahko živi po svoje, jaz pa tudi. Kaj pa sem vedela, kaj si želim v resnici od partnerja kot najstnica? Nič ga ne obtožujem. Lahko je, kdorkoli je. Naj bo samo srečen in zadovoljen, vsak dan sproti. In ljubljen in ljubi z vsem srcem. Jaz pa si želim isto zase. Radostno rast. Raziskovanje. Ustvarjanje. Pristnosti. Zadovoljstvo. Same take cukerčke za mojo dušo.

Želela sem si, da bi uspelo. Vseeno pa sem ponosna, da sem zbrala pogum tako hitro. To sem naredila iz spoštovanja do sebe, do sina, do njega. In hvaležna sem, da je bil tako dober partner in še bolj, da je zdaj tako dober oče. Res sem ponosna na njega in ga spoštujem. In to je obojestransko. Gradila sva na tem. In pomembno mi je, da se dobro razumeva kot sinova starša. To pa bova za vedno. In prav je tako.

Sem pa lahko pristna v vsem, kar sem. In to si želim vsakemu. To je prava sreča. To je pravi privilegij. Božansko dobro. In slastno. In zanimivo, ker se vedno nekaj dogaja. Vedno poganjam nove poganjke in se učim o sebi, duši in seveda drugih. Bolj in vedno bolj čutim, kar so moje sanje in kaj si v resnici želim. Božansko.

Ljubek srečen zadovoljen srčkan dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!










P.S.: Če bomo zdaj hlastali po prihodnosti, bomo zamudli ta čaroben trenutek. (https://www.instagram.com/p/BssisiIHAxq/) Zdaj je naš čas. Odprimo srce svetlobi... Jennifer Lopez - Let's Get Loud (https://www.youtube.com/watch?v=Q91hydQRGyM)

Ni komentarjev:

Objavite komentar