sobota, 19. januar 2019

Resničnost kavalirstva...

Včeraj sem brala tako zanimiv članek o zmenkih. Bili sta dve gospe. Stari dvajset in šestdeset let. Potem sta zamenjali vloge. Mladi bomo dali ime Špela, starejši pa Magda. 

Špela je morala uporabljati stare metode zmenkarij. Vprašati prijatelje, če poznajo koga samskega, ki bi ji ustrezal, navezati pogled in potem pogovor in take fizične stvari. 

Magda pa je morala vse preko internetnih strani in strani za zmenke.

Magda je preživljala čudne čase. Z nekom si je pisala, sta se ujela. Potem pa je kar izginil. Nič. Ali pa je že bila zmenjena za kavo, pa je potem napisal, da bo dal drugi priložnost, ker je potem bil že drugi zmenek. Vsaj iskrene je bil. Nikakor da razbereš iz slike ali profila, kakšna je ta oseba v resnici. Čista loterija.

Naj povem, samo, da je Magda rekla, da si še vedno želi spoznati nekoga, ko sprehaja psa. Špeli pa je uspelo popolnoma. Do konca članka je bila že na šestem zmenku z istim moškim.

Kaj pa si jaz želim? Še vedno sem staromodna. Rada imam, da gredo stvari počasi. Pogledi v oči. Pogovori. Pogovori. Sprehodi. Počasno odkrivanje čarobnosti. Tako resnično lahko začutim osebo. Najpomembnejše pa je, kako se počutim ob njem. Eh, nisem za zmenke preko interneta. Mogoče kdaj. Zdaj pa sem še za kavalirstvo in prave, otipljive stvari.

Ljubek sijoč pristen dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!













P.S.: Naj v svoje življenje privlačim še bolj svoje sanje ali še kaj boljšega! Enako želim tebi. Liam Payne, Rita Ora - For You (Fifty Shades Freed) (https://www.youtube.com/watch?v=RQUuqbzQVsY)

Ni komentarjev:

Objavite komentar