sreda, 22. februar 2023

Radostno dajaj dalje!

Danes praznuj sebe! Mati Zemlja se veseli s tabo. Samo položi noge na njo in jo začuti z bosimi podplati, kako se njena ljubezen pretaka vate. (Povzeto po Kryonou)

Danes si dovoli praznovati, kako daleč si že prišla! Pa kaj se sploh zavedaš, koliko »zanimivih« situacij si preživela! Pa kaj se sploh zavedaš, kolikokrat si padla v blato, prah in umazanijo, pa si se vedno pobrala – otresla prah in še bolj pristno cvetela naprej!

Kaj se sploh zavedaš, kako je tvoja luč Ljubezni pomembna za vso vesolje, za naš ljubi planet! Zato je pomembno, da se pobereš in greš naprej! Zato je pomembno, da siješ v vsem svojem sijaju! Zato je pomembno, da si ogovorna za svojo energijo in jo z radostjo daješ dalje! To je tvoj čas! to je tvoj dan! Zdaj pa zares zasij!!!

Kaj ti še jemlje energijo, ti pa potem ne dobiš pravega povračila za to?

Kam še usmerjaš energijo, pa je bolj slabo povrnjena in cenjena?

Kam še ti odteka energija, pa sploh prav ne veš, da si se zavezala k hranjenju koga ali česa drugega, ki mogoče nima tako čistih namenov?

Danes usmeri svojo energijo v svoje pristne želje.

Kaj si zares želiš?

Bodi iskrena in si to danes podari. Lepa in fantastična si! Zaupaj si z vsem srcem!

Ljubek fantastičen prazničen unikatno pristen blažen optimističen vesel dan!



🌷 P.S.: Edinstvenost je tvoja unikatna barva srca – zdaj pa se izražaj in sledi svojemu srcu, saj je napolnjeno z ljubeznijo. Lahko jo daješ vso življenje na polno, pa je ne bo nikoli zmanjkalo! Odpri svoje srce – tudi sprejemanju te božansko sladke iskrene ljubezni. Vredna si je!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Caro Emerald - A Night Like This ... https://youtu.be/74LXx0wSqMI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar