petek, 24. februar 2023

Poravnava v čistost!

Življenje je čisti blagoslov in radost bivanja. Zdaj je vse drugače. Rada se imam. Bolj mila sem s sabo. Zavedam se, kako je moja luč dragocena in zato se želim zares potruditi zase in za ves planet in vesolje.

Vem, da zlahka zapadem v vsakdanjo rutino, kjer pozabim na čarobnost, ki jo imam v srcu.

Zdaj se pomirjam z vso mojo preteklostjo. Za krivice in vse, kar sem storila, zavestno ali nezavestno – vse, kar je bilo manj kot ljubezen se opravičujem. Zdaj naj se zgodi karmična poravnava.

Žal mi je. prosim oprosti mi. Hvala ti. Rada te imam.

Zdaj osvobajam sebe in tebe. Naj se ti vse povrne in še več po božanski pravici. Naj se ti srce zaceli, naj se ti vse materialno povrne milijonkrat, naj se ti zdravje obnovi in da si ljubljen/a kot si. Spuščam te in te izločam iz svojega sistema. Želim ti vse dobro. Razcveti se. Bodi to, kdo si. Uživaj. Hvala za vso ljubezen, ki sem jo prejela. Zdaj pa sva razvezana za vedno in oba sva svobodna. Tako je!

Preteklost zdaj puščam preteklosti. Pomirjena sem. drugim dopuščam, da živijo in zaživijo zares – v miru. Naj jim bo življenje v užitek.

Opravičujem se, če sem kdajkoli povzročila kakšno reakcijo, ki ni bila v skladu z ljubeznijo. Zdaj to pomirjam. Vsi delčki mene so ozdravljeni, ki so še verjeli, da zaslužim kazen, krivdo, optožbe ali sram. Zaceljena sem in celovita.

Zdaj jemljem vso energijo nazaj k sebi. Sprejema in dajem samo kar je ljubezen ali več. Vse drugo pa spuščam in vsemu drugemu dovoljujem in ukazujem, da zdaj odide! Tako je!

V sebi imam novo moč svežine, ki jo uporabljam samo zato, da sijem. Zdaj sem ljubezen. Zdaj sem pristnost. Zdaj sem ustvarjalnost. Vso energijo, ki je prej šla razpršeno v energije, ki so bile ljubezen ali manj, zdaj kličem nazaj k sebi – in jo uporabljam za graditev sveta – no kar vesolja – čiste ljubezni ali več!

Kaj si želiš graditi danes v svetu, svojem svetu in vesolju!?

Tvoja energija je pomembna. Osredotočaj jo! Fokus! Pokliči jo nazaj k sebi.

Ljubek močan pristen radosten srčkan unikaten ustvarjalen čist energijski dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je vseokoli tebe. Najbolj pa v tvojem srcu! zdaj bodi v miru s sabo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... CAN'T STOP THE FEELING! (from DreamWorks Animation's "TROLLS") ... https://youtu.be/ru0K8uYEZWw

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar