torek, 21. februar 2023

Zavestno cvetem!

Danes si želim ustvarjati dan po svoje.

Kaj pomeni živeti najboljše, kar lahko, zdaj?

To zame pomeni, da ne odlašam s sprehodom do reke. Pomeni, da še bolj uživam v soncu, da res ustvarjam in krepim s tem svojo luč.

Najbolj pa mi to pomeni povezanost z materjo Zemljo in očetom Nebom, da dam noge na zemljo in čutim ljubezen, kako se pretaka skozi mene. (Povzeto po Kryonou) Zdaj je moje srce odprto in z lahkoto sprejemam ljubezen vsega vesolja zame! Pretočna sem bolj in bolj! Radostno rastem bolj in bolj!

Organizirala sem manjšo praznovanje z ožjo družno. Seveda je nekaj prišlo vmes in starša sta si kar premislila, da bosta prišla. No, kar prestavila bi. Vse sem že imela pripravljeno.

Zdaj želim stopiti v vlogo žrtve? Zavestno stopam v vlogo žrtve!?

Meni bi veliko pomenilo, glede na to, da smo bili že ves teden dogovorjeni, da bi to spoštovala. No v resnici pa bi bila vesela, da bi jima bila dovolj pomembna, da bi prišla.

Zdaj pa zavestno stopam iz vloge žrtve.

Vem, da sem jima zelo pomembna, pač imata opravek, ki ga ne moreta preložiti. Zaradi tega nisem nič manj vredna ali pomembna. Zaradi tega me nimata nič manj rada.

Zdaj pa prevzemam odgovornost zase! Vseeno bom lepo praznovala in se bom imela čudovito! Vseeno je moje srce napolnjeno z veseljem in prazničnostjo! Praznujem, da sem tu in kako daleč sem prišla! Božansko! Vzemam si pravico prazničnosti in praznovanja, vseeno! Drugim pa pustim, da so, kje so. Vsak je lahko pristen in se mi lahko pridruži v praznovanju ali pa tudi ne.

Tako! Zdaj pa se naj praznovanje začne!

Ljubek srčkan pristen nagajiv lahkoten prazničen vesel dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu in bodi pristna v vseh pogledih!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Ellie Goulding - Love Me Like You Do ... https://youtu.be/AJtDXIazrMo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar