torek, 29. marec 2022

Ti si pomembna!!! Ti si pomemben!!! Zares!!!!!!

Pa kaj že nisi naveličan-a trpljenja, mučenja, potrpljenja, čakanja, izgorevanja, siljenja, potiskanja, vlačenja, poniževanja, truda in vseh ostalih neumnosti?!

To se sprašujem.

Dovolj imam!

Želim življenje, kjer je lahkotnost in naravnost in plavanje stokom moj vsakdan! Drevo se ne trudi rasti – samo raste! Roža se ne trudi cveteti – samo cveti!

Ni mi več za silo in na silo. Dovolj imam tega! Naveličana sem tega! to je izguba moje energije in časa, ki bi ga lahko porabila za radostne dejavnosti.

Kaj si pa zares - zares - čisto zares želim?

Mir v srcu. Ljubezen. Prijateljstvo. Radostno rast. Ustvarjanje. Smeh. Lahkotnost. Zabavnost. Sproščenost. Pristnost. Svobodo. Potovanja. Naravo. Udobje. Mir.

Lahko imamo vse to. Močni kreatorji smo. Bolj kot to izbiramo danes, več in lažje bo za nas – najprej – potem pa še za druge. To se širi kot svetloba sonca po vsem vesolju!

Kaj boš izbral-a danes?

Tvoje življenje je.

Jaz izbiram zabavnost. Jaz izbiram bližino z ljubimi! Jaz izbiram veselje. To izbiram vedno pred vsem kaosom, bedo in strahom. Skupaj smo močni! Izbiraj s srcem, moja draga-moj dragi! Ti si dragocena! Tvoja energija je dragocena. Usmeri jo samo v to, česa si želiš še več – zase – in za druge. Za vse nas! Ti si močna-močan kreator-ka!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv pristen srčkan dan!



🌷 P.S.: Izbiraj s srcem! To je tvoja moč! Zdaj si ustvarjaj, kar si želiš izkušati! Močni kreatorji smo! Zares! Zaupaj si! Zaupaj v svojo luč in moč! Vsi si želimo biti srečni. Stvari so samo sredstva, za katere mislimo, da nas bodo osrečile. Kaj če bi bili srečni kar tako, že zdaj, tudi če še nimamo vseh želenih stvari!? Kajti sreča je naš končen cilj, kajne?!!?!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Odvest ću te na vjenčanje ... https://youtu.be/RJhmgVpLEGc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar