sobota, 2. april 2022

Svetloba srca je najmočnejša!!!

 Zdaj se počutim, kot bi držala na zavoro in potiskala plin hkrati. Kaj bom zdaj!? Nekaj bom morala spustiti! Želim stati na mesto ali se premakniti naprej?! Kaj bom zdaj naredila?!

Želim si, nekaj pa še me vleče nazaj. Ni poti nazaj. Nekdo je pojedel drobtinice. Ptički so jih pozobali. Ni več poti nazaj. Preveč že vem! Ne morem si lagati, da ne! Videla sem in zdaj je prepozno. Sprevidela sem in zdaj je prepozno.

Kako naj zastrem vso svetlobo srca?!

Kako naj utišam veselje, srečo in radost v sebi?! Ne zmorem biti več zagrenjena in nesrečna. Preveč boli. Niti ne morem trpeti in se mučiti ali samo životariti. To ni več zame. Premalo je. Ne morem več samo dihati. Čeprav vem, da je dih najbolj dragocen.

Živim ali zares živim?!

Kdaj se bom osvobodila vseh pričakovanj in vsega naučenega?! Samo tako lahko razredčim ta strup, da vsak dan, zdaj, živim bolj in bolj pristno.

Zdaj je moj čas igrivosti. Zdaj je moj čas radosti. Zdaj je moj čas uresničevanja. Kdo sem lahko spoznavam samo tako, da sledim navdihnjeni pozitivni akciji. Lahko je biti srečna! Zdaj to izbiram!

Prav pa je tudi, da si vzamem počitek od vsega! Dovolj je bilo dogajanja in akcije. Zdaj rabim samo malo časa zase. To si bom tudi privoščila. Kopel. Knjiga. Kava. Sprehod. Vse to mi daje nov zagon.

Kaj pa tebe napolni? Kaj lahko danes narediš, da se počutiš bolj svoje? Da je ta dan zares tvoj?! Zdaj pa to naredi! Življenje je prekratko za odlašanje s srečo!

Sprejmi vsa vabila za srečo! Zate so! Samo, da se razkrije tvoj pravi diamant srca!

Ljubek srečen bleščeč pristen nagajiv igriv radosten smel vesel dan!



🌷 P.S.: Življenje je praznik, zdaj! Povabljen-a si! Pridi! Tu so tvoje najljubše jedi! Vohaš, kako okusno dišijo!!??! Sprejmi vabilo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Sway with me - Dean Martin ... https://www.youtube.com/watch?v=I_8n3FBJYec

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar