četrtek, 31. marec 2022

Čustva so resnica!!!

 Zanimivo je to čiščenje čustev. Bolj sem jih ignorirala in jih tiščala pod površino, bolj so želela biti samo čutena. Bolj sem jih zatirala in jih kot napihljivo žogo želela držati pod vodo, bolj so ven silila. Seveda sem imela uspešne (navidezno) strategije. Filme, hrano, ignoriranje, ukvarjanje z drugimi… ki pa so samo poskrbeli za otopelost. Ali začasno omotičnost in nezavedanje.

To je tako kot pri hiši. Če jo dolgo zanemarjamo, je potem res treba narediti generalno čiščenje od vrha do tal. Tako pa je s čustvi enako. Če sem se tako dolgo izmikala občutenju, potem vse navali na plano in ne zgleda konca temu. Ampak ni tako. Samo vse v meni je radostno pozdravilo mojo odprtost in čas, da se pozdravi vse, kar je bilo zatirano. Tu je zame, da me pozdravi. Vse to. Vsa moja čustva. Zdaj jim zaupam. Pišem jih v dnevnik, povem jih na glas, sproti se sprašujem, kako se počutim. Včasih mi ni takoj jasno, kaj delam. Ali zakaj se počutim, kot se. Ampak vedno še mi je bilo razkrito.

Čutenje je pomembno. Čutenje je pristnost. Čutenje je priznavanje resnice.

Potem pa so če tu čustvovanja drugih. Meje so bile zabrisane in zdaj se to lepi name. Ali pa splošno vzdušje v otroštvu, ki se potem izraža naprej, da se pozdravi.

Lahko čutim ves spekter čustev. Lahko si dajem prostor. Čas. potrpljenje in seveda sočutje.

Srečna sem, da sem bolj in bolj zavestna. Samo tako, da čutim in potem puščam oditi čustvom iz mene in mojega srca, dajem prostor novim čustvom.

Lahkotnost sem. srečna sem. Radost sem. Bolj kot čistim in si dajem prostor, da čutim, bolj sem jaz zares jaz. Moja čustva so resnična. Zaupam svojim občutkom. Zaupam, da se s tem zdravi moja duša, telo in um. Moj um služi mojemu srcu.

Ljubek srčkan srečen čustven razigran jasen kreativne blažen pisan mavričen samorogast dan!



🌷 P.S.: Življenje je praznik. Ti si kralj. Ti si kraljica! Zdaj pa uživaj v tem čudovitem dnevu, ki ti je bil dan! Vse je darilo! Sprejmi to čarobnost! Praznuj, kdo si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bubamara - Black Cat White Cat - Emir Kusturica ... https://youtu.be/M3MfuFoULYI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar