ponedeljek, 28. marec 2022

Zgodbe zdravilne bližine!!!

Čutim, da so zgodbe zdravilne! Več, kot si jih pripovedujemo, bolj kot smo iskreni, bolj se povezujemo.

Ni zdravilno samo pripovedovanje zgodb, ampak tudi poslušanje. V meni se prebuja povezanost, bližina, radost. Že smo skupno doživetje soobstajanja v določenem praznovanju, nas dela bolj močne. Naš imunski sistem se izboljšuje!

Zdaj je čas, da se razcvetimo, da smo polnost in radost. Zdaj je čas živahnosti in razigranosti.

Ustvarjaj si skupnost, kjer se počutiš sprejeto, dobro in ti je hranilna za dušo. Seveda ne sme manjkati smeh in radost. Vse to prižiga iskrice v očeh in razplamenti v srcu ljubezen!

Bodi del. Bodi to, kdo si. Bodi tudi celovitost. Bodi pa del skupnosti, kajti to zdravi. V tebi je moč soustvarjanja čudovitih trenutkov. Zdaj je naš čas!

Ustvarjajmo prihodnost, kot si jo zares želimo ustvariti. Začnimo pri sebi. Izbirajmo več sreče. Potem to razširimo na družino! Izbirajmo več radosti. Potem na sorodnike, prijatelje, sosede, znance, mesto, državo, kontinent, svet, vesolje… Skupaj soustvarjamo novo zemljo!

Močni kreatorji smo! Zato izbiramo mir. Zato izbiramo Ljubezen. Zato izbiramo svobodo. Zato izbiramo radost srca in povezanost in bližino. Izbiramo zdravje. Lahko smo veselje. Lahko smo vse to. Zdaj! To je naša izbira!

Ljubek sočen srčen srčkan sijoč dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! To je tvoja moč!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bruno Mars - Just The Way You Are ... https://youtu.be/LjhCEhWiKXk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

 

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar