ponedeljek, 25. marec 2019

Si res?! Upaš!???!

Kako kaj tvoji dnevi? So kaj pestri? So kaj zanimivi? Kako kaj tvoje življenje?

Zakaj sem danes tako radovedna? Kaj je to danes?

Pa kaj si policija, zaslišuješ?

Ne! Kar tako! Vedno sem bila radovedna. Vem. Z vsem srcem. In to mi je pomembno. Ker j to moje raziskovanje. To me žene naprej. In to mi je dragoceno! Zato, ker je radovednost dobra lastnost. Vedno me žene v zanimive odgovore. Vedno se imam kaj pogovarjati. In vedno dobim zanimive odgovore. Kako sem zadnje čase klepetava. Kar sama skoraj ne morem verjeti. Vedno sem bila bolj zadržana. Ali kako bi rekli, pač… ni važno. Ali pa tudi ne! Saj ni res! Vedno pa sem bila za neumnosti!

Pa to ne take, škodljive drugim. Tako za zabavo. In vedno je bilo polno smeha. Zdaj ga je edino več iz srca. Pa saj ga je takrat tudi bilo.

Veliko sem se naučila v življenju. In čas je, da to uporabim. Je pa tudi čas, da malo pozabim na svojo logiko. In sem bolj samosvoja in pristna. In se sproti odločam v trenutku. Vse je mogoče. Samo odprem srce vsemu, kar si želim. In kako to naredim?

Vaja dela mojstra.

Saj ne! Hecam se!

Mojster dela vajo!

Saj ne! Šala!

Samo poslušam svoje srce in sem vsak dan malo bolj srečna! To je to! Pa če to ni enostavno! Potem pa res ne vem!

Za vse je čas! In zdaj je čas za srečo! Si upaš?

Ljubek prisrčen dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Življenje te ljubi! Uživaj! Poslušajmo svoje srce! Naj vodi danes! To je to! Prekipevali bomo od sreče! Queen - Don't Stop Me Now (https://www.youtube.com/watch?v=HgzGwKwLmgM)

P.P.S.: Tukaj pa že nov navdih... https://www.youtube.com/watch?v=jElmq5nvgZM

Ni komentarjev:

Objavite komentar