sreda, 27. marec 2019

Popki in še več popkov!!!

Danes je tako ljubek dan. Sonce sije smo čisto malo skozi oblake. Samo malo sveti skozi njih kot ogromen reflektor. Prav lepo je.

Včeraj sem bila na gradu. Tako lepo mi je obiskati kako zgodovinsko umetnost. Prav lep je. na hribu. Hribčku. Vidi se že od daleč. Cel lok pod njim naredim, prej ko pridem do njega. Peljem se čez drevored. To pa je tako romantično. Vse že malo zeleni. Potem pa po strmem pobočju gor in sem že tam! Čutim to čarobnost. In lepoto. Ves pogled se razprostre na dolino. Včeraj sem ugotovila ,da imajo tam čajnico. Kavarnico. Ali kakorkoli. To še bom preizkusila.

Zdaj pa mi orhideja tako lepo cveti. Vsa je v cvetu. In to ne samo treh! To je cvet pri cvetu! Tri vejice! Vse se želi razcveteti. Božansko lepa je! in še polno popkov ima! Kako me pa to osreči! Pa še tako lepe barve je! Ljubka in pristna v vseh pogledih. Rada jo imam. Prav kraljevo se je razcvetela. (No, se še razcveta!)

Kako me take malenkosti osrečijo. Cveti samo zame! Čista popolnost je!

Kako pa kaj moje cvetenje!? Tako cvetim, da kar spati ne morem! Polno sem v zagonu. In komaj čakam, da nadaljujem. Res imam lepe cvete. Zdaj ko sem v cvetenju. In mislim, da se cvetenje ne bo nikoli nehalo, ker imam polno novih idej za nove cvete. Seveda so še zdaj v popku. Ampak tudi popek ima svoj čar pričakovanja.

Lepo mi je, čuj!

Ljubek sijoč prisrčen dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!













P.S.: Še bolj poslušajmo svoje srce. Še bolj smo to, kdo smo. Tukaj smo, da uresničujemo svojo osebno legendo. To pa je, da smo srečni. Zakaj pa ne?! Wham! - Wake Me Up Before You Go-Go  (https://www.youtube.com/watch?v=pIgZ7gMze7A)

P.P.S.: Tukaj pa že nov navdih... https://www.youtube.com/watch?v=jElmq5nvgZM

Ni komentarjev:

Objavite komentar