petek, 29. marec 2019

Pa kaj to z***!!!?

Kaj sem zaljubljena ali kaj!? Nekaj me "zeza" vrstni red!

Zakaj sem na začetku napisala cmok in ljubek dan!?

No saj sem zbrisala!

Res pa je, da zelo uživam v delu, ki ga delam! To pa me tako razveseljuje! To je moj fokus. In to je moje veselje! In užitek! Polna sem energije in komaj čakam, da nadaljujem naprej!

Življenje je čisto drugačno, ko lahko resnično delam, kar ljubim in kar si v resnici želim delati.
Zanimivo. Bolj polno! In komaj čakam, da vidim, kam me vodi! Bomo videli! In res bomo videli! Čas je za nove stvari! In odprta sem za novo!

Gledala sem stare slike z morja. In me kar vleče, da bi šla dol. Čisto blizu je! Par uric, pa sem tam. Zakaj pa ne? Ali bi počakala na bolj toplo vreme? Bomo videli! Me pa že vleče kako novo potovanje. Kamorkoli. Zaupam.

Lahko sem to, kdo sem in to je moje novo potovanje duše. In kaj ni potovanje duše? Vse kar delamo s srcem, je potovanje duše. Vse, kar sem čisto prisotna in v trenutku, je potovanje duše. Vsak požirek vode, ki ga občutim, je potovanje duše. Čutim svežino. Čutim poživitev.

V resnici je vse potovanje duše. Samo včasih je bolj intenzivno. Včasih pa je ljubko. Kot zdaj. Gledanje sonca zunaj. Ljubkih oblačkov. Samo sem v tem lepem trenutku.

Kaj ni poetičnost v vsakem trenutku? Res je.

Ljubek srčkan srečen sijoč sončen dan od znotraj navzven!
















P.S.: Zaslužimo si srečno življenje! In danes to uresničujem zase! Vredni smo srečnega, zabavnega in lahkotnega življenja!

P.P.S.: Tukaj pa že nekaj novega... navdih... https://youtu.be/6ccNnX7CnFY

Ni komentarjev:

Objavite komentar