četrtek, 28. marec 2019

Tako ali tako! Srečna!

Nekaj pa moram povedati! Tako komaj čakam, da ustvarjam naprej. Čisto sem v taki pozitivni, ljubeči in kreativni energiji!

Skoraj do konca že imam! Samo malo mi še manjka! In to je največje darilo meni, da lahko ustvarjam, kot si želim! Pavi privilegij. Božansko! Rada imam svoje življenje!

Tako rada ga imam, svoje življenje! Pa saj ni moje! Samo pretaka se skozi mene! Tako kot skozi vsakega! Lepo mi je tukaj! Rada sem tukaj! Zdaj v tem trenutku!

Komaj čakam, da pridem domov! Zdaj sem na kavi! Ampak bo še zabavno! Res! Komaj čakam, da sem lahko uresničenje sebe, še bolj! To je moje poslanstvo! Da sem tukaj! Točno tukaj v tem trenutku. Nikamor se mi ne mudi.

Tudi to bo minilo.

Se zabavam? Sem uresničenje sebe? Sem resnično povezana s svojim srcem? Vsaj malo. Malo bolj kot pred enim letom. Malo bolj kot pred enim mesecem. Malo bolj, kot pred enim tednom. Enim dnem. Vse je dragoceno. Vsaka izkušnja.

Sprejemam vse v svoje življenje kot je! In komaj čakam, da se razkrije še več.

Lahko uživam v tej lepoti. Tega trenutka. Še bolj.

Ali sem v tem trenutku povezana s svojo dušo? To je vse, kar šteje. To je vse, kar je resnično pomembno. Danes. Res.

Sem ali nisem? To je pomembno.

Dobro se počutim v družbi. Rada klepetam. V polnosti. Čisto sem pristna. In karkoli zmoti pogovor. Takoj najdem točko, da se lahko pogovarjam naprej. Ko je spet priložnost. Počutim se kot v nadaljevanki. S stotimi nadaljevanji. Ali mogoče samo tremi. Pestro je. Lahko sem še bolj jaz.

Še lahko pišem? Sem lahko pristna tudi v tem? Sem lahko samosvoja tudi v tem? Ali še bolj v tem?
Sem lahko srečna ne glede na vse? Sem res lahko?!

Lahko se! Lahko se zabavam! In se tudi bom. Že zdaj se počutim boljše. V polnosti. In to me osreči. Že sama odločitev za srečo me osreči! Pa to je čisto lahkotno!

Res imam rada svoje življenje! Preprosto je! Enostavno! Tako ali tako! Vedno je fajn! In zdaj bo samo še bolj! Moj čas je zdaj! In rada imam ta čas. Samo malo še! Pa bom lahko nadaljevala! Tako sem vznemirjena! Komaj čakam! Jupi! Potem pa še kopel, knjiga in metin čajček. Treba se je razvajati!

Ljubek sijoč pisan pristen dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Življenje je dragoceno! Zdaj v tem trenutku! Queen - Crazy Little Thing Called Love  (https://www.youtube.com/watch?v=zO6D_BAuYCI)

P.P.S.: Tukaj pa že nov navdih... https://www.youtube.com/watch?v=jElmq5nvgZM

Ni komentarjev:

Objavite komentar