torek, 26. marec 2019

Udobje domačnosti

Kako rada imam udobje teh lepih dni. Tako sem srečna, da sem kar tukaj. V tem lepem trenutku. Rada imam svoje lepo življenje. Tako rada sem pristna in se učim biti pristna še bolj.

Rada zaupam svoji notranji naravi. Včasih ji nisem znala. Ali si ji nisem upala. Bil je samo majhen nadležen glasek, ki me je vodil stran od logike. Ali od tega, kar sem jaz mislila, da moram, ker se to od mene pričakuje.

V sebi vedno najdem tako igrivost, srečo, sproščenost, lepoto. Če sledim temu klicu, se vedno dobro izteče.

Zdaj se učim bolj zaupati. Sebi. Niti ne sebi. Ali da sebi. Bolj svojemu notranjemu glasku. Intuiciji. In je kdaj intuicija ali pa je kdaj glas zmede. Vse okoli mene je kaos, nisem si vzela čas zase in potem se vse odraža.

Ampak če slišim glasek, in izpeljem do konca, bom vedela od kod je. Ali iz kaosa ali iz srca. Potem se počutim odlično, če je intuicija. Ampak ne morem vedeti, dokler ne preizkusim.

Zdaj mi pravi, naj se zavijem v kociko, si skuham čaj in samo dremljem. Bom zmogla? Poslušati? Brez problema. Točno to rabim zdaj. Za vse je pravi čas, tudi za počitek.

Ljubek sijoč srečen dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Ljubi svoje življenje, ker te življenje ljubi. Si unikaten izraz Vesolja. Uživaj v tem! Santana - Smooth ft. Rob Thomas (https://www.youtube.com/watch?v=6Whgn_iE5uc)

P.P.S.: Tukaj pa že nov navdih... https://www.youtube.com/watch?v=jElmq5nvgZM

Ni komentarjev:

Objavite komentar