sobota, 30. marec 2019

Moč nežnosti...

Kaj je možno, da se preveč zabavam?

Kaj ni lepo tukaj v tem čudovitem trenutku!? Bogastvo je v vseh lepih stvareh. In tudi teh, da sem samo tukaj v tem lepem čarobnem trenutku. Lepo je. Kaj češ!

Pa ti bom dala samo lepo!? Magično! Pestro!

Včeraj sem bila že tako igriva in razposajena! Bilo je polno stvari, ki so se dogajale! Sredi vsega tega, pa še najdem čas, da sem lahko čisto v trenutku. Razposajena. Igriva! Polna norčij.

Kako je to mogoče?! Kar neke stvari se dogajajo.

Čutim, da prihaja val miline. Tisti tople vetrc, ki me objame. Kot na morju. Čutim tisto toploto v zraku. Še bolj nastavljam lice soncu. Naj sije! Seveda od znotraj navzven! Iz mojega srca!

Čutim, tisti prijeten topel vetrc. Nežen kot poletne noči in nebo polno sijočih drobnih zvezd. Pa vseeno tako svetlih. Kako rada imam to! Rada imam to obdobje življenja. Rada imam pestrost vsega tega igranja! Kako šele bo! Cenim ta užitek! Rada imam lepoto vsega tega!

Kako sem zadovoljna, da sem tukaj. Čutim to blagost v sebi, milino, moč. Ampak tako pretanjeno čutim moč v tem, da sem lahko jaz. Ampak ne na silo. Čisto blago. Nežno. Taka kot sem. Nežna, a močna.

Pa kaj ni življenje lepo!? Čarobno! Vsak tak trenutek je čaroben. Vsako tako čarobnost cenim še bolj. Čutim, kako me je objel ta val notranjega bogastva. Na bo! In naj raste! Zalivam z ljubeznijo in ustvarjalnostjo!

Ljubek čupav srčkan kosmat prijeten nagajiv srečen dan!

Cmok! Objem!

















P.S.: Danes še bolj poslušajmo svoje srce! To je naš glavni kompas v življenju. Kam kaže igla na kompasu srca? Kam te vodi? Sledi!

P.P.S.: Tukaj pa že nekaj novega... navdih... https://youtu.be/6ccNnX7CnFY

Ni komentarjev:

Objavite komentar