nedelja, 5. december 2021

Lahko siješ??!! Še malo bolj??!! Ti si močan ogenj!!!!

 Življenje je polno lepih pustolovščin. Lahko sijem še malo bolj?

Lahko žarim še malo bolj?!

Čutim, da so me vsakdanjosti privezale k tlom. Preveč je vsega. Zato zdaj funkcioniram na minimumu. Dajem vse od sebe. Dajem se čisto na razpolago. Vse je polno doživetje ali nič. Lahko sem vsa noter ali nič. Res pa je, da rabim najprej počitek.

Potrebujem. Zato si ga bom vzela. Ni potrebno, da se mi rezervoar čisto sprazni, da ga napolnim! Če ravno gre bolj proti nuli! Na hlape pa ne želim delovati!

Kaj če bi si vzela preventivno počitek?! No, pa saj niti ni preventivno. To je nujno. Tako kot hrana in zrak in vse ostale stvari.

Lahko uživam v tem, kdo sem. Živim svoje najboljše življenje. Zdaj!

Začela sem igrati neke vloge, v katerih se ne znajdem, namesto, da bi bila jaz. Želela sem biti nekaj, kar nisem. Zato pa to ne deluje. Tudi to me utruja. Imam nihanja. Imam valove. Ni treba, da je vsak dan moj dan! Lahko sem polno prisotna v vseh pogledih! To je moja strategija »dolžnost v strast«! Jaz to zmorem! Zdaj!!

Lahko sem strastna!

Zdaj!

Danes se udejanjaj v vsakem trenutku! Res pa je, da je veliko lažje, ko sem spočita to zares udejanjati!

Ljubek prisrčen nagajivo radosten pristen dan!




🌷 P.S.: Življenje te ljubi! Odpri srce tej čarobnosti! Dovoli, da se čista ljubezen izraža skozi tebe v dejanski pristnosti!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - Can't Stop This Thing We Started ... https://youtu.be/lP4Nnek6DCo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar