sreda, 8. december 2021

Gremo s tokom!!!


 Tako, pa smo! Končno imam vse urejeno! Ali pa vsaj pod kontrolo. No, samo stvari, ki so v mojem dosegu kontrole. Ostalo pa prepuščam, da se uredi. Samo od sebe. Sem v toku.

Sem v toku Ljubezni. Zaupam, da se vse dogaja zame. Moj svet skrbi zame. Moj svet lepo skrbi zame.

Včeraj sem poslušala zanimivo dilemo, ali naj veslamo in se mučimo in delamo valove – ali dopustimo toku, da nas nese in vse pride z lahkoto. Samo obrnemo krmilo, ko je naš kompas ladje poravnan s srčnim. Si upam tako zelo zaupati, da bi res verjela, da me tok Ljubezni nosi točno tja, kamor moram iti? Da me tok ljubezni nosi do zakladov srca!?

Raje bi se gnala, si prizadevala, da uresničujem svoje sanje. Po drugi strani pa razumem, da ko je pravi čas, vse teče z lahkoto. Sledim navdihu in potem to vnesem v dan. Tako enostavno je to. To je potem moja akcija, moje besede spremenjene v dejanje.


Lahko se prepustim na tak način. Zaupam, da je navdih pravi zame. Zato ga udejanjam, ne glede kako majhni ali veliki so ti prebliski. Zaupam. Vsaj pripravljena sem bolj zaupati. Zaupam v širšo sliko vesolja, ki me vodi do vseh zakladov srca.

Kaj je tvoj namen? Kaj si želiš? Zdaj pa prisluhni srcu, da te vodi. Zaupaj.

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv dan poln zaupanja in ljubezni!




🌷 P.S.: Sonce ti sije! Samo odgrni zavese! To je tvoj dan! Zaupaj, da se vse dogaja zate! Vse je vabilo za radostno rast in srečo. Zdaj je čas, da se udejanjaš v svoji pristnosti! To je tvoj dan! Zdaj! Zares!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - I'm Ready ... https://youtu.be/9_h2FrcZjQs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar