sreda, 28. junij 2023

Rojena za to!

Kdo zares odloča v tvojem življenju?

Komu daješ prednost? Ali svojemu notranjemu svetu in občutjem? Ali vsem tem kaotičnim dejavnikom izven sebe?

Kaj je tvoja prioriteta? Si lahko v polnosti in pristnosti to, kdo si – v vsaki situaciji? Če pa ne takoj, sproti, pa začutiš potem kasneje?

Kaj bi pa bil tvoj pristen odziv? Kaj bi pa bila tvoja resnično pristna reakcija?

Toliko časa zapravimo, ko želimo ugajati drugim, ko želimo od drugih izvabiti neko ljubezen. Ki je mogoče ne morejo ali ne znajo dati, no, na pravi način ali kot bi želeli. To pa ne pomeni, da nas nimajo radi. Potem pa se prilagajamo z našimi odločitvami in našim življenjem. To je izguba časa. Izguba. Polnosti in pristnosti.

Živi zdaj svoje življenje najboljše, kar lahko! Vredna si najboljšega življenja! To je tvoj dan za ustvarjanje polnega življenja.

Kaj si želiš v resnici?

Kaj te resnično navdihuje, zakaj si rojena?

Kaj je tvoje pravo poslanstvo?

To danes živi! To danes vnašaj v svoje življenje. Kaj boš izbirala danes? To se bo potem uresničevalo. To bo potem še bolj prisotno v tvojem življenju.

Zato izbiraj danes malo več veselja. Izbiraj malo več radosti. Ti si to kdo si z namenom! Tvoje življenje je takšno, kot je – z namenom. Vsebi imaš notranjo naravo, ki te želi voditi v tvoje najboljše življenje – z namenom.

Z namenom, da zares uživaš! Z namenom, da radostno rasteš! Z namenom, da se veseliš svojega življenja še malo bolj.

Ti si to kdo si - z namenom! Zdaj pa si dopusti in si dovoli izražati svojo pristno srčno naravo.

Ljubek srčen srčkan izjemen pristan radosten nagajiv spontan bližnji dan.



Zdaj pa res – danes izbiraj to, kdo si in izražaj lepoto svojega srca še malo bolj navzven. To je tvoje resnično bogastvo. Ti si resnično bogastvo svojega življenja, zdaj pa to živi.


Ni komentarjev:

Objavite komentar