petek, 30. junij 2023

Živi pristno! Zdaj!

Živi pristno! Zdaj!

Se zavedaš svoje notranje moči?

V sebi si tako močna!

Ker je v tebi ljubezen in vsa ljubezen se želi izražati kot ti, zato imaš podporo celega vesolja. Vso vesolje se veseli, ko se ti veseliš! Vso vesolje, se veseli, ko ti ustvarjaš.

Zato res bodi pristna! Bodi taka, kot si! V polnosti in pristnosti še bolj živi svojo pristno življenje.

Kaj čutiš ta notranji klic? Kako te kliče, da izražaj svojo lepoto, da izražaj svojo pristnost? Da se izražaš ustvarjalno v vseh mogočih pogledih!?! Ne glede ali je to kuhanje, pletenje, slikanje, ali je to samo opazovanje lepot narave, ali je to sprehod, fotografiranje… Pranje perila, čiščenje hiše, karkoli kar te navdihuje in s tem delaš svet lepši.

Zato res danes, draga moja, poslušaj se, kaj te kliče? Kaj v tebi zbuja tisto prvinsko pravo veselje, da lahko izraziš višji jaz ljubezni navzven?! Tu si za to, da bi uspevala. Tu si za to, da bi uživala in ne samo zato, da bi delala za golo preživetje ali da bi golo preživela ali da bi samo preživela. Tu smo vsi mi za to,

da uspevamo! Da sijemo močno, izvabljamo najboljše iz nas samih in s tem posledično živimo najboljše življenje! S tem posledično izvabljamo najboljše iz vseh drugih. Tu si za to, da bi cvetela! Tu si za to, da bi radostno rastla. Tu si zato, da bi uživala v polnosti - to kdo si in da bi uživala vsak trenutek, ki ga kot veselje prenašaš  na  vso vesolja. Zdaj je tvoj čas, da res živiš iz sebe navzven, da slediš simbolom. Zdaj ravno se je usedla tukaj na hišo vrana, ki je najprej sedela na balkonu.

»O dve sta! Poglej kako sta lepi.«

Zdaj pa sedi na vrhu strehe, čisto na robu, druga pa se je prestavlja na čudovito brezo. Vrane so znanilke spremembe na duhovni poti. Vrane so znanilke modrosti in polnega življenja in novega rojstva.

Kaj pa tebi pravijo tvoj simboli? Kam te kliče tvoje srce?

Zdaj si pa res ustvari tako življenje, taki dan, ki bo tebi pri srcu, ki bo tebi v veselje. Tu si za to, da bi zares živela polno. Zdaj pa je čas, da to tudi uresničuješ.

Kaj je tebi zares pomembno?

Kdo si v resnici danes? Pa živiš v polnosti in pristnosti?

Lep čudovit, izjemen, srčen ljubek, pristen, poln, bogat, izpolnjen, vesel, radosten dan!



Sledi svojemu srcu! Tvoje srce te vodi prav! Zaupaj si! Ti si ljubezen, ti si radost, ti si veselje – zdaj pa to tudi živi na polno. In to harmonijo srca še bolj živi danes v tem trenutku.


Ni komentarjev:

Objavite komentar