četrtek, 29. junij 2023

Klic notranje narave

Kdo si moja draga, v resnici?

Kaj je tvoje resnično poslanstvo?

Živiš iz sebe navzven?

Zdaj je čas, da si ta lepota. Zdaj je čas, da siješ v vsem svojem sijaju! Opažaš vse te znake, ki te želijo rahlo, nežno, čisto blago potisniti naprej v svoje resnično poslanstvo? Tvoje resnično poslanstvo je, da si srečna. Tvoje resnično poslanstvo je, da uživaš življenje. Da si ljubezen da izražaš to svojo notranjo lepoto srca še malo bolj navzven.

Ampak kaj se zavedaš, kako si dragocena?

To je tvoj čas, da lahko zares zasiješ. Zdaj je tvoj čas, da si zares zaupaš, da si drzna in predrzna, da živiš svoje najboljše življenje.

Zdaj je čas, da malo utišaš glasove drugih in še bolj povečaš glas svoje intuicije, glas svojega srca, glas tvojega božanskega vodstva. Tu si za to, da bi v polnosti in pristnosti sijala. Tu si zato, da bi resnično uspevala. Tu si za to, da bi zares izraža svojo pristno notranjo naravo. Ti si blagoslov svetu.

Ti si darilo svetu! Ti si največje darilo, ki ga lahko komur koli podariš.

Zato!

Danes ceni to, da si – to kdo si. Danes ceni svoje darove! Danes v polnosti in pristnosti še bolj izražaj lepoto svojega srca.

To je tvoje resnično poslanstvo, da si to kdo si. Kako si lahko danes še malo bolj pristna?

Ljubek srčkan, srečen, izjemen, bogat, vesel, unikaten, pristen, lahkoten dan.



Sledi svojemu srcu. To je tvoje resnično poslanstvo, da si vesela in da deliš svoje notranje bogastvo z drugimi še malo bolj.


Ni komentarjev:

Objavite komentar