petek, 20. december 2019

Če ne pa si naredi zabavno!

Kako bogato življenje imam! Prav čarobno! Bolj ko pa to opažam, še bolj čarobno postaja! Kaj lahko verjamem?

Seveda lahko verjamem! V čarobnost sem tako vedno verjela. In v angele. Prav vem, da obstajajo. Moji ali moj je bolj navihan! Oblečen je v pinki in v… čakaj! Pinki ni slovenska beseda! Živo roza barvo. Tako oblekico ima. Posuto z drobnimi biserčki! Zraven pa superge, da lahko spleževa vsepovsod in delava neumnosti. Krila pa ima svetlo roza. Samo za info! Definitivno ima kravlžlaste lase in ne preveč urejeno frizuro!

Pravi je zame, moj angel! Prav čutim, kako mi pomaga! Bolj rok različica angela je, samo da je namesto črne bolj živo roza! Kako mi je všeč! Prava igrivost, nagajivost in razigranost je! vedno najde kanček zabave v vsem. Če ne pa naredi zabavno!

Sploh nisem opazila, kako lepo življenje imam! Ampak vem, da ga imam! Vem! In zdaj ga samo oblj cenim! Vse imam! Čudovito družino, prijatelje, dom, ki je tako udoben in lep, avto, ki mi daje svobodo gibanja, dovolj sredstev za vse! Zdrava sem! Delam kar ljubim!

Počutim se kot ljubljenka Vesolja!

Danes je vse obarvano rožnato!

Mislim pa, da je vse isto, kot je bilo včeraj, samo ne vem, zakaj je danes tako bogato i ndragoceno. Nekako se mi je moral samo pogled spremeniti. Kak aha trenutek me je preblisnil! Saj vem! Kako bogato življenje imam! To sem pomislila! In začela sem gledati bliže! Bolj podrobno! In sem ugotovila, da je res! Prav ljubim to poetičnost dneva! In nič se ne opravičujem za rožnate odtenke danes! Ljubim jih!

Ljubek sijoč pristen srčen srčkan sočen super samosvoj dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Pa kako gre kaj? Že čutite kaj norost, da si želite živeti po svoje? Tako je! Danes je vaš dan! noro dobro!

Ni komentarjev:

Objavite komentar