sobota, 6. januar 2024

CELOVITA IN DOVOLJ SEM ŽE ZDAJ

 Danes je bil dan za opravke, za lahkotnost in uživala sem v vsem.

Veselim se vsega, kar sem in kdo sem. Rada imam vse, kdo postajam in kdo sem. Zdaj. Všeč mi je ta trenutek in všeč mi je, da živim po svoje. Življenje je lepo in polno radosti. Všeč mi je, da lahko sem pristna in srečna in srčna.

Zdaj pa samo vadim srečo in vibracije sreče vsak dan malo bolj. Rada sem to, kdo sem.

Vadim lahko s sprehodi. Vadim s kuhanjem, ko se čisto sprostim in pozabim na vse, kar se dogaja. Tako me čisto potegne energija veselja in radosti. Lepo mi je, da sem to, kdo sem.

Dovolj je, da sem to, kdo sem.

Še lahko vadim srečno vibracijo, da meditiram. Berem knjige, ki me navdihujejo in da uživam življenje. Zdaj. Ne bom več čakala na nič.

Čisto dovolj sem, saj sem bila ustvarjena popolna. Celostna. Ne popolna – kot brez napak – ampak so  tudi moje lastnosti, ki me zaokrožajo in mi dajejo ljubkost in posebnost. Zaradi tega vsega – sem jaz – jaz. Zato lahko še bolj uživam v izražanju pristne narave in sem srečna zdaj, kot sem.

Ustvarjena sem bila popolno, to pa ne pomeni, da sem umetna lutka z napisanim tekstom za vsako situacijo in vedno pravim odzivom. V knjigi Marie Forleo sem prebrala, da zmagujem ali pa se učim, ni pa izgubljanja. Samo to je. Ali zmagujem ali pa se učim. Vse je koristno. Nikoli pa ne izgubljam. Vsaka izkušnja je dragocena, ker je prinesla izjemne koristi, da sem zdaj tukaj, kjer sem. Pa ne samo to – prinesla je vse dobro, da sem se izoblikovala v tako pristno osebno – kot sem zdaj.

Res sem ponosna nase, kako daleč sem že prišla in uživam v tem vsem. Ljubko življenje imam.

Rada imam svoje življenje v vseh pogledih.

Ljubek pristen nagajiv lahkoten iznajdljiv blažen jasen iskren živahen uspešen edinstveno srčkan srečen srčen dan!



Zaupaj v svoje sanje! Vodijo te k najlažji poti do samouresničenja. Uživaj na poti! Zares! Ustavi se in povohaj kaj vrtnice ob poti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar