sreda, 3. januar 2024

ODPRTOST SRCA LJUBEZNI

Ljubezen je lepa. Ljubezen je veličastna. Ljubezen je pristnost. Ljubezen je dajanje in prejemanje v obilju. Ljubezen je popolna predaja in zaupanje. Ljubezen je grajenje mostu do drugega.

»Ljubezen se občuti dobro.«   Oprah

Kaj je zate ljubezen?

Zame je opazovanje narave, kako vse v obilju raste in se razvija. Sonce v izobilju. Zame je ljubezen sprejemanje sedanjega trenutka in tudi sebe. Ljubezen je sprejemanje nasploh. Življenja, da me ljubi in da ga jaz ljubim. Ljubezen je ptičje petje.

Ljubezen je odprto srce. Zaupam, da lahko še bolj ljubim, kot sem ljubila.

Zame je ljubezen izražanje – stik duše in fizičnega. Zame je ljubezen lepo oblačenje. Pisanje. Sprehod. Dremanje na kavču. Pitje mojega najljubšega čaja. Peka mafinov. Pogovor. Lepo sporočilo. Okušanje in vonjanje in deljenje mafinov z drugimi.

Živeti je ljubezen. Vsak vdih je ljubezen in izdih.

Vse je del ljubezni. Vse je del radosti.

Zame je ljubezen prijaznost.

Ljubezen je dovoljenje bližine, da me ljudje spoznajo tako, kot sem v resnici.

Ljubezen je smeh in veselje. Ljubezen je živost in občutenje veselja do življenja.

Ljubezen je počitek, ko ga potrebujem ali kar tako – ker lahko. Ljubezen je kopel, da se sprostim. Ljubezen je raziskovanje narave in ko mi narava podari gobe, ki jih sploh nisem pričakovala. Ljubezen je poslušanje šumenja potoka, gledanje zvezd in opazovanje lune.

Ljubezen je meditacija zjutraj in pitje limonade. Ljubezen zame je branje in uživanje, ko srkam vsako besedo, ki mi da občutek sladkosti življenja, ter mi spremeni pogled. Besede in knjige so mi dragocene.

Ljubezen je zaupanje v Boga, da je vse dobro, da bo vse dobro in da še je vedno bilo vse dobro – tudi zdaj bo dobro – celo več kot to – fantastično bo. Zaupam popolnoma v Boga. Zaupanje je Ljubezen.

Zame je ljubezen povezanost z Bogom, sabo in materjo Zemljo, kot so mi predlagali Kassandra – Suzan Ashley. Zame so tudi meditacije in zdravljenja, ki jih imamo s Suzan čista ljubezen.

Ljubezen je tudi, da sem polno v tem trenutku in da uživam, srkam njegove lepote. To so zakladi srca. Vse to je čista Ljubezen in še več. Ne da se je opisati, jo je čarobno otipljivo čutiti na čaroben način. Odpri ji srce.

Ljubek pristen vesel radosten ljubeč srčkan sijoč srečen zabaven umirjen optimističen povezan živahen kreativen dan poln poljubčkov Ljubezni!



Imej se rada z vsem srcem in svoje življenje tudi! Odpri srce Ljubezni!

Ni komentarjev:

Objavite komentar