ponedeljek, 1. januar 2024

VERZ BOGA!

Danes je soustvarjalka pripela misel od nekoga, da ko sprejmemo sami sebe, ni več pomembno, kaj si drugi mislijo. Počakaj! Grem pogledati od koga je misel.

»It's ok to live the life that others don't understand.«

Ne piše pa, od koga je. Sem iskala, pa nisem našla. Niti s katere strani je posredovano. Škoda!

»Vredu je, če živiš življenje, ki ga drugi ne razumejo.«

Res je! Kako sem danes to potrebovala! Prav prija mi! Pobožalo mi je dušo! Spomnilo me je čiste resnice!

Imela sem situacijo, ko sem izvedela, kaj nekdo drugi dela in sem se takoj postavila v manjvreden položaj. To so samo igrice ega.

Saj pa sem jaz tudi enako delala, podobno. Nekaj let nazaj.

Spet igrice ega. Opravičevanje! Primerjanje! Dokazovanje! Pa to res rabim!?

Ne! (To so samo ostanki iz dinozaverske šole, ki je zastarana in zarjavela. Vsi smo drugačni, vsi smo dragoceni.)

Želim si biti samo to, kdo sem. To pa je dovolj! Če se je Bogu zdelo dovolj smiselno, da me ustvari, kot jaz – potem sem že dovolj. Ne bom žalila Boga in s tem del Boga – mene same, da se upiram temu!

Potem pa to iskanje razumevanja! Ali vsaj malega pomiganja, prikimanja z glavo – ne razumem te, ampak dobro – živi svoje življenje.

Koliko časa sem zapravila, ko sem želela biti taka, kot me želijo drugi. Ugajati, da bi me imeli vsaj malo radi! Pa to ni ljubezen! To je mučenje. Lagala sem sebi in drugim, samo da bi bila normalna in bi nekako pripadala! Zmanjševala sem svojo energijo in zmanjševala sebe! Zastirala sem svojo luč.

So normalni ljudje in smo normalni ljudje. Samo, da sta svetova čisto različna in se sploh ne stikata. Kar pa sploh ni pomembno. Vsak je čudovit na čisto edinstven način in vsak zelo prispeva na svoj čisto unikaten – njemu lasten način. Pa to je super! Ne rabimo razumeti drugih, ali jih popredalčkati. Če čutiš stik, se povežeš, če ne pa ne. Drugače pa ima vsak vrednost, tako je rekla Kassandra – Suzan Ashley. Vsak ima vrednost, ne glede, če čutiš to prasketajočo navdušujočo iskreno povezanost, ali ne. Če ne, pač greš dalje. Ni pa se mi treba motati v tem začaranem krogu, da me morajo imeti vsi radi, ker sem dobra oseba. Ne rabijo. Saj jaz tudi nimam vseh rada. Z enimi je večja resonanca, z drugimi pač ni.

To je dobro.

Ne rabim se ukvarjati z drugimi, saj imam s sabo preveč dela in je moj svet veliko bolj zanimiv zame. Čeprav mi je pristen stik tudi pomemben. Soustvarjanje. Hm?! Bo že ob pravem času. Vsi soustvarjamo ta trenutek in s svojim veseljem nad sabo in svojim delom vnašamo še več dobrih vibracij v kolektivno zavest.

Toliko novega se učim od Kassandre – Suzan Ashley, da več ne ločim, kaj je prav moje in kaj je prav njihovo. Vse bi rada delila s tabo, ker meni odpira srce. Tako bom naredila. Če točno vem, da je misel od njih, bom tudi zapisala. Če pa bom pisala iz srca, pa vedi, da so tu učenja vpletena, ki so prepletena s Kassandro – Suzan Ashley, saj so zdaj moji primarni učitelji in jim popolnoma zaupam.

Tako je! Zdaj občutim mir!

Ponosna sem nase, da sem učenka in hkrati učiteljica. Vse je povezano. Vsi smo eno. En verz, kot bi rekel Wayne Dyer – UNIverse. Mi smo verz Boga, ki zveni s svojo čisto pristno energijo. Danes jo neguj še malo bolj! Zares si čudovita, tako kot mi vsi. Imaš pa čisto svoj način ustvarjanja in izražanja Ljubezni, ki pa je neprecenljiv!

Sprosti se v to, kdo si! izjemna si!

Ljubek pristen srčkan sijoč srečen vesel jasen blag mil kreativen unikaten soustvarjalen dan obilja!



Rada se imej, pa bo vse steklo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar