torek, 2. januar 2024

NAJBOLJŠE, KAR JE ZAME!

Danes sem se spraševala, kaj je moja glavna motivacija, da delam, kar delam. Posebej pišem. Želim navduševati tebe, da živiš srečno srčno bogato pristno veselo življenje in da ljubiš svoje življenje z vsem srcem, tudi sebe, če tako želiš in to izbiraš.

Seveda pa je najprej za tem egoistični namen. S pisanjem si jaz čistim dušo in ko to vse delim, sama pridem do novih spoznanj in modrosti, ki sem jih morda pozabila ali potisnila na stran. To je moja radostna rast – v kateri nadvse uživam!

Vse delamo najprej zase, kot je rekel Boris Vene, mislim da je bil on. Ne pa me držati za besedo pri tem.

Nekako sem se pomirila, da je dobro, da delam najprej zase. Potem pa delim. Če nisem jaz povezana s sabo in pri sebi, tako nimam kaj deliti. Prav je, da sem sebična. Prav in dobro je, da imam ego. Ni pa to napihnjen ego. Če pa bi bil, pa ta zrak hitro izpuščam sproti ven, ko opazim, da me bo razneslo. Saj dobim hitro kakšno opozorilno luč. Po navadi rdečo!

Lepo je biti pristna in pri sebi, da lahko živim svoje življenje po svoje. Lepo mi je, da sem lahko srečna in pristna. Lepo mi je, da sem lahko zabavna in polna energije in hkrati jaz – umirjena, nežna, srčna. Vse to sem jaz. Jaz sem celota.

Prav je tudi, da se imam rada. Kaj sploh pomeni zdravo rada? Dobro se počutim v svoji koži in uživam v tem, kar delam. Všeč mi je, da sem taka kot sem. Sprejemam se. Uživam v čarobnosti življenja in vsem kdo sem.

Bila sem stroga in groba do sebe, zdaj pa si želim biti predvsem sočutna. Meditacije, afirmacije in seveda pisanje, pa čas v naravi – me naravnajo na mojo pristno harmonijo srca – vsega kdo sem.

Uživam v tem, kdo sem in uživam v pristnem navezovanju stikov.

Zdaj se rojeva nekaj jasnost v meni. Prej sem tavala in vijugala, zdaj pa je pot ravna – ker sem na svoji srčni poti in nič ne more iti narobe, saj je vse zame. Rada imam svoje čarobno lepo sijoče iskreno življenje. Sploh ne vem, zakaj sem tako dolgo čakala, da sem se osvobodila. Ponosna sem nase!

Zdaj pa odpiram roke Vesolju in mu rečem, kot so nam rekli Kassandra – Suzan Ashley: »Vesolje tu sem! Zdaj sprejemam najboljše, kar mi lahko ponudiš!«

Dobro, mogoče niso rekli, tu sem, ampak drugi del stavka pa drži kot pribit!

»Zdaj sprejemam najboljše, kar mi Vesolje lahko ponudi!«

Kassandra – Suzan Ashley

Še ena afirmacije mi je izjemno všeč – od Kryona: »Sem vedno na najboljšem mestu, ob najboljšem času – z najboljšimi ljudmi!«

Zdaj pa živi! Najboljše! Zdaj pa živi svoje življenje po svoje! Najboljše, kar znaš in zmoreš! Izbiraj srečo!

Življenje je lepo!

Ljubek pristen vesel lep sijoč nasmejan blagoslovljen optimističen jasen živahen umirjen sproščen harmoničen ravnovesen dan!



Zaupaj si! Ti veš, kako živeti svoje življenje! Zdaj ga pa živi! Bodi pogumna danes!

Ni komentarjev:

Objavite komentar