četrtek, 4. januar 2024

ŽIVLJENJE JE ČAROBNO!

Življenje je čarobno!

Vse povsod kamor pogledam, je čarobnost. Prej sem na ameriškem slamniku videla tako lepega metulja. Grem gledati, če še je, da ga slikam.

Samo mene je čakal! Videla sem ga pred eno uro ali še več! Tako lep kontrast je bil oranžen metulj na roza vijoličnem ameriškem slamniku! Življenje je čarobno!

Slikala sem ga in ko sem pogledala kako so slike uspele, sem ga potem želela še enkrat slikati. Za vsak primer. Pa je odletel.

Življenje je čarobnost. Zdaj. ravno je mimo priletel puhec bele barve – samo, da bi potrdil. Bil je kot krogla regratovega zrnca v razcvetu. Mi smo jim pravili padalci kot otroki. Zdaj pa je bil čisti krog. Mehek je bil kot angelska krila.

Življenje je čudovito. Sije sonce in pišem zunaj na tako lepi mizici. Pogled imam na zeleno naravo in močno šumi potok, kar je tako lepo ozadje pisanju. Pogrešala sem sonce po deževnem dnevu, zdaj pa je zares tu! Sije! Naj kar sije na vso moč! Rada ga imam!

Božansko je imeti tako umirjeno in praznično lepo življenje. Zdaj pa je čas sprememb na boljše in čas je, da se življenje obrne na še boljše. saj je že zdaj prav čarobno in čudovito!

Rada imam svoje življenje. Rada imam sebe. Rada sem tukaj, kjer sem zdaj.

Prej sem pobrala fižol in raste tako v obilju. Prišla nisem niti do konca ene vrste, pa sem imela polno cedilo. Zraven sem ga kar sčistila in ga nalomila na prave kose, da ga samo umijem in ga dam kuhati.

Zdaj pa je že kuhan. Tako je dober, samo počakam, da se malo ohladi. Rada sem na vrtu, kjer vse tako bujno raste. Rada imam vsak dan obhod okoli, da vidim, kaj se dogaja. Vesela sem, da je tako bujen in da tako hitro raste, da imamo še preveč, ne samo dovolj. Tudi solata je tako bogata in bujna. Včeraj sem jo jedla s pomarančnim prelivom. To ja pa je božansko dobro.

Moje ustvarjanje je pisanje. Kaj pa je tvoje? Ostani v vibraciji Ljubezni, kot bi rekla Suzan Ashley. Delaj karkoli te ohranja v srcu.

Življenje je čudovito!

Ljubek pristen vesel srčkan jasen blažen rajsko lep dan!



Življenje je polno radosti in čudovitosti samo zate! Odpri mu srce. Želi ti se vso podariti! Darilo je! sprejmi! Vredna si ga, ker si se rodila – tako kot smo mi vsi vredni!

Ni komentarjev:

Objavite komentar