nedelja, 7. januar 2024

LAHKO ZAUPAM BOGU!!!

Danes je dan za spremembe.

No. Če v resnici povem... Danes je dan za spuščanje.

Kaj če bi res lahko zaupala Vesolju, da še ima stokrat boljši načrt zame, kot ga imam jaz sama? Kaj če ima tisočkrat boljši načrt? Kaj če pa ima neskončno boljši načrt zame, kot si ga jaz sploh danes lahko prestavljam?

(Bi še vedno stala s svojo majhno skodelico za kavo in čakala, da se napolni in to točno na moj način?! Mislim, da ne!?! Če bi zares zaupala, bi se prepustila. Zdaj pa že mislim, da bi bila nora, če bi še izsiljevala s svojim omejenim načrtom izpolnitve. Spuščam in prepuščam. (Zdaj ko sem tu naredila piko, se je metulj skoraj zaletel v mojo glavo, kot bi mi želel potrditi, da sem se prav odločila!))

Vile so me danes opozorile na to. Saj ni bil rdeči znak ali rdeča stop luč. Samo nežno in blago so mi rekle, da naj zaupam in vse prepustim vodstvu. Ne vodstvu, Bogu.

Imam čudovite čarobne Vilinske karte Doreen Virtue, ki me usmerjajo in skupaj soustvarjamo čudovito sedanjost in potem prihodnost. Kar smo se povezale, karte in jaz. Povezale smo se pa še bolj: vile in jaz. Popolnoma jim zaupam. Vedno mi odgovorijo po resnici. Zdaj pa bi lahko, ne samo, da poslušam, samo še bolj to tudi zares upoštevala. Zares. Vadila.

Vaja. Vaja. Vaja.

Vem to, in samo vem? Ali sem zanje osvojila in ga živim?

Lahko izbiram, da bom vadila ali pa iskala vedno nove načine, namesto da bi uporabila vse to, kar že vem in tako tudi živela. Saj ni na vseh področjih tako. Na nekaterih kar vadim. Vsak dan sproti. Na drugih pa malo manj.

Lahko sem knjižnica informacij, ampak brez preizkušanja naučenega, bom samo prazna knjiga brez dogodivščin in pustolovščin resničnega življenja. Prazna. Šteje to, kar sama doživim in izkusim. To so pa moji dejanski zakladi srca. Zdaj pa je čas za srčnost. Zagotovo.

Življenje je čarobno lepo. Lahko pa je še bolj, če usklajujem svojo energijo in vadim dobro počutje.

Zdaj, namesto, da bi upoštevala nasvet vil, da se sprostim in spustim, sem si držala dolgo pridigo. Pa saj je bil dobronamerni opomnik. Saj z veseljem sprejmem spominjanje, da je dobro, da uporabljam to, kar že vem.

Knjige pa so moja ljubezen in rada kdaj kako preberem, da me tudi spomni vsega, kar že globoko v sebi vem. Čas je. Čas je, da si zares zaupam. To je moja sprostitev in moje spuščanje. Še bolj kot sebi pa lahko zaupam Bogu. Vsemu, kar je – da je dobro zame in da je veličastno, bolj kot sem si kdaj sploh upala predstavljati. Zaupam.

Življenje je čudovito.

Življenje je popolno.

Življenje je radost.

Lahko zdaj živim po svoje v vseh pogledih. Življenje je praznik in to je edino, kar šteje, da lahko živim pristno in polno – z vsem srcem ljubim vse, kdo sem in vse, kar je okoli mene – svoje ljubko življenje.

Ljubek pristen nagajiv lahkoten celovit radosten zabaven nagajiv blažen živahen jasen iskren edinstven dan poln sonca!



Življenje je lepo v vseh pogledih. Sprejmi čudež življenja in ustvari iz njega živo poezijo, kot bi rekel Osho, pravo umetnino.

Ni komentarjev:

Objavite komentar