ponedeljek, 8. januar 2024

ŽIVLJENJE ČAKA NATE!

Kaj pomeni zate, da ustvarjaš živo poezijo iz svojega življenja? Kaj tebi pomeni poetičnost?

Danes ponoči sem imela tako lepe sanje, ko sem bila globoko zaljubljena in poljubi so bili tako sladki. Vmes med sanjanjem sem si mislila, a tako se občuti prava ljubezen, ko vse teče tako zlahka. Čisto sem se prepustila. Hvaležna sem, da se spomnim tako lepih sanj. Še zdaj me objame topel občutek okoli srca, ko se jih spomnim. Prav polepšale so mi dan. Najprej pa jutro, ko sem še malo držala oči skupaj in samo bila v teh lepih občutkih.

Pravljično lepo je. Živeti svoje življenje.

Življenje je prekratko, da ga ne bi polno uživala. Zdaj, ko sedim zunaj in pišem, se še me vsa ta čarobnost narave, tega trenutka, sonca, ptičje petje… še bolj dotika.

Stik z naravo je dragocen. Najprej s svojo. Če pa ne gre, pa meni pomaga, da se najprej povežem z naravo okoli mene. To me vedno vrne k sebi na skoraj čaroben način. Spomni me, kdo sem. Spomni me mojega resničnega bistva, da sem del Ljubezni.

a

»Vsi smo del Boga.«

Kassandra – Suzan Ashley

   b

Ljubezen je moja resnična narava. Ljubezen v meni raste, saj je zalita vsak dan, vsak trenutek z Božansko ljubeznijo.

Danes mi je bilo tako osvobajajoče, da sem spoznala, da vse stvari, ki me živcirajo – so namenjene prav temu, da me živcirajo. Pa je to potrebno?

a

»Veliko stvari bo, ki bodo samo motnja, da vas spravi iz srca.«

Kassandra – Suzan Ashley

   b

Takoj, ko sem spoznala, da je vse samo motnja, šum, ki ga ne rabim upoštevati, je napetost v meni izginila! Takoj sem se počutila boljše in bolj polna energije! Pa to je bil čudež, da se mi je tako hitro uspelo izvleči! Spoznala sem oziroma bolje rečeno – v trenutku sem se zavedala, da če zaupam Bogu, kaj pa lahko gre narobe?!? Sploh nič!

Vedno je vse dobro!

Vedno je VSE veter v moja jadra, da sem na srčni poti.

Ali tako nekako bi rekla Marie Forleo: »Ali se učim ali pa zmagujem – poraza ni.«

Čutila sem, da se mi je skala olajšanja odvalila iz srca. Ne rabim več posvečati pozornosti tem motnjam! Lahko praznujem! Lahko se veselim! Ne glede na to, kako izgleda, vedno nekaj pridobim – ali zmagujem. Pa če to ni raj na Zemlji! Čarobnost! Sama čarobnost!

Danes sem si dvignila vibracijo tako, da lahko zares živim svoje življenje po svoje – s pisanjem. Ni potrebno, da je komu smiselno, meni pa je zelo zelo vse smiselno in v zadovoljstvo – dragoceno! To so moji zakladi srca!

Rada pa bi se zahvalila vilam, da me tako lahkotno in nežno, a tudi močno, spodbujajo naprej. Naše čarobno soustvarjanje dobiva otipljive razsežnosti!

Življenje je lepo! Življenje je dobro do mene! Življenje je čudovito!

Ljubek pristen lahkoten nagajiv ustvarjalen srčkan srčen zaljubljen živahen dan poln Ljubezni v srcu!



Živi svoje sanje! Zdaj! Ne čakaj več! Življenje čaka nate! Uživaj! Uživaj v procesu soustvarjanja!

Ni komentarjev:

Objavite komentar