četrtek, 11. januar 2024

POGOVOR IZ SRCA POMAGA

Življenje je čudovito.

Danes bi rada pisala o nečem zelo pomembnem.

Ne vem, zakaj začnem z življenje je čudovito. To me je najprej preblisnilo, ko sem začela pisati. Zato je zelo pomembno.

Življenje je dobro do mene.

Jaz sem dobra.

Ljubim svoje življenje.

Z življenjem imava prijateljski odnos.

Zaljubljena sem v svoje življenje.

Čutim, da me življenje ljubi.

Ob tej zadnji izjavi pa sem še posebej čutila, da se mi kar srce topi od ljubezni. Vsa sem se raznežila. To pa je čisto res. Čutim, da me življenje res ljubi. Počutim se ljubljeno, kot se že dolgo nisem. Prav razganja me od ljubezni! Počutim se res srečno!

No, zdaj pa k pomembni stvari. Imela sem situacijo, ko sem bila pod stresom in sem izblebetala nekaj, kar ne bi želela drugače deliti, ker je moja čisto osebna stvar. Nihče nima niti pravice, da me to sprašuje. Saj sem tako tudi povedala, ampak po vrtanju in sumljenju v oči, pa sem izdala samo sebe. Povedala sem, kar ne bi smela. Nase sem bila tako jezna, da je bilo kar hudo! Kaj jezna, besna. Potem pa še mi je prijateljica rekla, tega pa res ne bi smela povedati! Že tako sem bila jezna nase, potem pa sem ji rekla, če takrat ni nič rekla, ko je bila čisto ob meni in je videla, da pritiskajo name, naj bo tudi zdaj tiho. Saj ji nisem rekla na grd način. Samo rekla pa sem. Potem sem še zaradi tega čutila krivdo, ker sem še njej tako neprijazno rekla! Uh, utapljala sem se! Dihala sem na škrge!

Vse dokler si nisem priznala, kako se počutim.

Ni pomagalo, da tega ne smem čutiti. Sem že čutila. To ni ravno pozitivno. Zbaši se ven iz tega. Kako si mogla!?!

Nič od tega ni pomagalo. Ne strogo, ne milo prigovarjanje… Nič!

Pomagalo pa je, da sem si oprostila. Pomagalo mi je, da mi je bilo žal. Pomagalo mi je, da sem v to situacijo vnašala ljubezen in da sem bila hvaležna za njo.

Malo boljše sem se tudi počutila, ko sem si rekla, da se samo učim ali zmagujem, nikoli ne izgubljam kot nas uči Marie Forleo.

Pa tudi to je pomagalo, da Bog vedno najde pot, kjer poti ni – afirmacija od Florence Scovel Shin. Vse, kar je darilo od Boga po njegovi milosti, mi nič ne more odvzeti, ali preprečiti – niti jaz sama. Tudi to je njena.

Resnično pa je zares pomagal pogovor iz srca. Opravičila sem se prijateljici, ker sem ji rekla tako grobo, naj bo tiho. Res sem bila pod stresom. Vse sem ji povedala, tudi to bi ji želela povedati, da sem bila nase še najbolj jezna, ne na njo, ker je bila tiho. Tako močno me je objela in me stisnila k sebi. Čutila sem, da mi je že vse davno odpustila. Potem sva imeli lepo dopoldne skupaj, pa tudi popoldne na sprehodu, kjer sva se malo usedli in uživali ob sončnem zahodu. Bilo je božansko mirno in čutila sem, da se je najin odnos dvignil na višjo raven in da se zdravi. Potem sva bili na pomembnem klepetu, kjer ni bila niti malo več tiho in mi je tako zelo pomagala. S tem, da sem ji odkrito povedala, vse – iz srca – je čudežno ozdravilo obe. Osvobodilo naju je.

Življenje je res lepo. Saj vem!

Trenutki pristne bližine zares štejejo. Danes jih ustvarjaj, če tudi samo za minuto, kot bi nam rekla Kassandra – Suzan Ashley.

Ljubek pristen srčkan srečen sijoč svoboden harmoničen jasen edinstven pustolovski dan!



Zabavaj se! Smej se! Uživaj! Pleši skozi dan! Živi svoje sanje! Sledi svojemu srcu! Uživaj!

Ni komentarjev:

Objavite komentar