torek, 9. januar 2024

SRCE RAZUME SRCE!

Življenje je polno soustvarjanja čarobnosti in lepega. Čutim, da sočutje raztaplja stare razmere. Na čaju sem dobila sporočilo, ki mi je ustnice raztegnilo v nasmeh! Zdaj sem se spomnila, da sem prosila Boga za mir v družini – harmonijo! Pa to je čudež! Zdaj pa sem kar naježena od veselega presenečenja! To pa je hitro ustvarjanje. (Kassandra – Suzan Ashley bi rekla ustvarjanje temu, kar mi imenujemo manifestacija.) Na čajnem listku pa je pisalo, da je sočutje najhitrejša pot do odpuščanja. Čudovito čarobno!

Neverjetno pa me bodri stavek, da zmagujem ali se učim – nikoli pa ne izgubljam – od Marie Forleo. Čudovita knjiga Za vse je rešitev me je navdušila. Prej bi se sekirala in se krivila veliko časa. Prav razjedalo bi me obžalovanje in občutek sramu, če bi rekla kaj ne preveč dobro. Ali pa je kaj izpadlo slabo čisto drugače, kot sem mislila, da bo. Pa nič zato! Vsa strogost do sebe odpade! Ni več potrebna! Saj se učim! Zares! Samo učim se! Ali pa zmagujem!

Koliko stvari pa sem rekla, ki pa so izpadle dobro in so pomirile moje srce ali dušo koga drugega?! Za to pa si ne dajem pohval in nagrad!?!

Res je!

Vse slabo me zmoti in me vrže iz tira! Lahko zdaj z enako zagretostjo hvalim svoje dosežke!? Saj ne, da bi si napihovala ego, ampak da se mi uravnovesi moja ostrina, da delam tudi dobro in to veliko več, kot delam slabega. Pa še to ne namerno slabo! Trudim se, da delam dobro!

Bolj kot mi je dobro, da sprejmem, da drugi živijo, kot želijo živeti, pa če tudi ne razumem nič – kot bi mi kaj razlagali v kitajščini – boljše se jaz počutim. Manj energije zapravljam z nepomembnimi stvarmi. Ni potrebno, da se učim kitajščine! Drugi vedno za njih – jaz pa vem zase. Ni potrebno pojasnjevati! Niti meni, niti njim! Pa to je čarobno življenje! Srce do srca pa se tako vedno razumemo!

To pa je čista svoboda!

Lahko sem vpletena kot si zares želim biti ali pa tudi ne. Mogoče pa kitajščina niti ni zares zame in ni moja strast.

Drugi lahko gradijo mostove v katero smer želijo, samo da uživajo. Jaz pa vem, kaj je meni pomembno. Če stopam s kompasom srca, ne morem zgrešiti svoje poti. Vedno sem na svoji poti. To je prava pot zame. Ni se mi več treba spraševati, kaj je, ker sem sproti vodena. Jasno in spontano.

Včasih še namerno preslišim glas, ampak mi je kar hitro žal. Vse je vaja in gre mi boljše in boljše.

Zaupam v dobro Boga in dobro vsega.

Ustvari si čaroben dan poln smeha in veselja! Ti izbiraš! Ti odločaš! Osredotoči se!

Ljubek pristen srčkan vesel srčen sijoč dan!



Zabavaj se! Življenje je praznik! Zdaj pa plesne čevlje gor ali pa se sezuj in pleši kar bosa! Občutek je fenomenalen!

Ni komentarjev:

Objavite komentar