sobota, 13. januar 2024

EDINSTVEN PLES ŽIVLJENJA

Pleše življenje skozi mene… kot vetrc nežno ziba listje na drevesu in čarobno šumi. Mi vsi smo del velikega drevesa in vsak list je čisto nekaj posebnega, a vseeno smo skupaj povezani na nam večino časa neprepoznavne načine. Imamo moč življenja, ki se pretaka skozi nas in skozi nas ustvarja čudovit ples Srca – Duše – čisto edinstven in neponovljiv.

Smo del matere Zemlje. Nežno nas ljubi in nas žgečka s svojo ljubečo energijo in nas vodi naprej.

Skupaj soustvarjamo Raj. Smo kot reka, močna, ki gre vedno proti izvoru, morju, oceanu. Lahko se upiramo, ampak prej ko slej bomo omagali v mučenju, naprezanju in tok nas bo sam nesel naprej k najboljšemu možnemu življenju. Naše srčne želje so s tokom navzdol, ko vse teče z lahkoto in smo mi v sproščenem stanju miru. To je zares čarobnost.

Največji privilegij mi je, da živim pristno.

Nič mi ni treba dokazovati. Nikomur. To nas je danes spomnila Suzan Ashley pri meditaciji. Ne rabim se dokazovati staršem, ali sorodnikom ali sodelavcem od staršem ali njihovim prijateljem, nikomur. Niti njihovim bratrancem in sestričnam. Ali bratom ali sestram. Niti njihovim bratom ali sestram. Partnerju. Sinu. Mami od sinove punce ali očetu. Nikomur.

Nikomur.

Ja res… nikomur.

Niti sebi se mi ni treba dokazovati. Nič si ne rabim dokazati, da bi se potem končno lahko počutila vredno vsega in vseh darov, kar jih ima vesolje zame. Nič mi ni treba narediti. Samo, da sem pristna, pa je dovolj. Samo, da izberem zdaj boljše, kot sem prej. Samo, da zmagujem ali se učim – kar pomeni zame radostna rast.

Zdaj mi je vse jasno. Sedim v senci pri slapu in poslušam vodo, kako lepo šumi in me boža. To je zame nega moje duše. To je zame sprostitev. To je zame blaženost. To je zame čisto razkošje. Veter šumi skozi vrbove liste in bori v ozadju tako mirno stojijo obsvetljeni s soncem. Zdaj se je vetrc še nežno dotaknil mene. Noge imam na tleh, na zemlji in rahlo me hladi in me zdravi.

Danes imam dan oddiha. Miru. Časa zase. To pa je dragoceno.

Še bolj dragoceno pa je, da ne rabim nič dokazovati. Ne mami. Ne očetu. Nikomur. Samo živim svoje življenje po svoje. To pa je privilegij in čista legenda!

Ljubek pristen iskren radosten sijoč sočen topel mehek srčkan dan poln ljubezni!



Dopusti življenju, da te ljubi. Tega si tudi vredna. Življenje te že ljubi, kot bi rekla Louise L. Hay.

»Ti si ljubezen. Ti si ljubljena. Tebe je lahko ljubiti. Ti si ljubeča.« Kassandra – Suzan Ashley.

(Saj ne morem, da ne bi vključila drugih v to moje pisanje, če pa so mi v taki navdih in mi vzdigujejo dušo. Spominjajo me, kdo sem v resnici in zato sem jim neskončno hvaležna! Napolnjena sem z Ljubeznijo!) Uživaj!

Ni komentarjev:

Objavite komentar