sreda, 10. januar 2024

ZAPOMNILA PO LEPEM

Življenje je dragoceno. Pa ga res imam za takega – dragocenega – ali živim iz dneva v dan, kot da še bom živela sto let? Mogoče bom. Zares. Kaj pa, če bi vsak dan uživala na polno? Kaj če ne bi čakala samo na petek ali vikend? Ali na rojstni dan? (Podobno sem brala v knjigi Borisa Veneta in Nikole Grubiša.)

Kaj če bi si vsak dan zapomnila po nečem lepem?

Kaj če bi mi res vsak dan bil dragocen, samo zato, ker sem bila povezana s svojim srcem? Samo zato, ker so bile motnje in šumi hitro prepoznani in zato odstranjeni in sem naprej lahko živela polno življenje?

Vsak trenutek, ko sem povezana s svojim srcem, je razlog za praznovanje.

Vsak trenutek, ko se spet povežem nazaj s svojim srcem, je prav dober razlog za praznovanje.

Čisto vsak trenutek, ko ga polno občutim, kot tega zdaj, ko mi prsti drsijo po tipkovnici in uživam v pisanju, je razlog za praznovanje!

Vsak trenutek, ko v srcu občutim mir, je razlog za praznovanje.

Slavimo to, kar je res pomembno! To pa je, da sledimo svoji srčni poti, kajti to je moja močna točka in tudi od vseh.

Naša srčnost je naša moč. To je naš prestop v peto dimenzijo, kot bi nam rekla Kassandra – Suzan Ashley.

Sprašujem se, ali so moje želje res moje ali so samo želje dokazovanja in ega? Ni mi do zadnjih! Vem, da so srčne želje bolj tihe in se pojavljajo vedno znova. V knjigi Marie Forleo – Za vse se najde rešitev, pa sem prebrala čudovito misel od Julie Cameron, da s tem ko uresničujemo svoje sanje, smo bliže Bogu in uresničenju naše božanskosti.

Danes sem bila na izletu in mi je bilo všeč potovanje. Rada imam pokrajino in vse, kar se dogaja. Bilo je zanimivo potovanje. Polno pustolovščin in uresničenje želje.

Nekako si želim graditi še vedno bolj na notranjem bogastvu in temu, da sem jaz zadovoljna s svojim življenjem. Želim živeti pristno. To je zares moja prioriteta. Vse se odvija nežno in lahkotno.

Rabim čas, da malo zadiham in da grem malo stran, da se potem spet rada vrnem domov. Prav kliče me nova pustolovščina. Kam, pa še bom videla!

Uživaj dragoceno lepo življenje v vseh pogledih!

Ljubek srčkan pristen blažen iskren jasen nagajiv vesel iznajdljiv celovit živahen kreativen srečen srčen dan poln Ljubezni!



Živi po svoje – to je tvoje življenje in za tebe gre! Ti veš, kaj najbolj potrebuješ. Zdaj pa je čas življenja spoznanj, ki smo jih nabrali v življenju in uvajanje le teh v prakso. Vaja! In še malo več vaje! Pa spet vaja!

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar