petek, 10. marec 2023

Stikala za prižiganje luči

Čutiš svojo pomembnost? Čutiš, kako zelo tvoja luč srca prispeva k svetu?

Mogoče tega ne čutiš direktno in se o tem ne piše. Ampak vsakič, ko kaj ustvariš, razsvetliš še malo več planeta. Vsakič, ko kaj narediš iz srca, se svetloba še bolj okrepi. Vsakič, ko izbereš srečo in pristnost, je Zemlja še bolj objeta v luč ljubezni. vsakič, ko slediš pozitivno navdihnjeni akciji, je vso vesolje v radosti luči.

Ti si pomembna.

Tvoji talenti so dragoceni, saj so stikala za prižiganje luči v drugih. So prelomna energija za ljudi, ki jih sploh ne poznaš, a jim s svojo ustvarjalnostjo dodaš kanček energije skupne zaveti, ki še jim je mogoče manjkal, da bi se podali na ustvarjalno pot.

Bolj kot slediš svoji srčni poti, bolj osvetljuješ planet, bolj svobodni smo, bolj osvetljuješ poti drugim, da sledijo svojemu srcu.

Zato si pomembna. Zato je tvoje veselje in radost srca pomembno. Hkrati pa osrečuje tebe. Hkrati pa se ti ob tem počutiš polno, izpolnjeno in zadovoljno. Hkrati pa živiš udobno življenje.

Zato, moja draga, niti za sekundo ne poslušaj nikogar – kaj sekundo, niti pikico stotinke sekunde ne poslušaj kogarkoli, ki ti govori, da so tvoji talenti brez pomena. Če bi se zavedala, kako so dragoceni, ne glede na to, kaj so, bi živela v tej radostni rasti razvijanja sebe – ves čas! Posvetila bi se jim s tako resnostjo, kot da gre za življenje ali smrt! Saj gre! Dokler ne sledimo svoji srčni poti, sploh zares ne živimo!

Kako lahko danes sprejmeš svoje talente in jih živiš ali oživiš? Kako lahko danes predaš svoje srce talentom in zacvetiš?

Svet te potrebuje. Zdaj bolj kot kdajkoli!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten srčkan srečen vesel živahen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svoji ustvarjalni sili, ne glede, kaj je. Zaupaj v svoje sposobnosti. Ti razsvetljuješ ves svet! Ti razsvetljuješ vso vesolje! Zaupaj si! Sledi svojemu srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ljubi bolj! ... https://youtu.be/34pDBh-wcbg

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Željko Bebek - Ne spavaj mala moja muzika dok svira ... https://youtu.be/M3xwcGqrBUM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar