nedelja, 5. marec 2023

Prepoznavanje resnice!!! (Sranja pa tudi!)

Bila sem že v preteklosti v podobnih situacijah. Letala sem iz ene dejavnosti v drugo, iz enega druženja v drugega, se zamotila s hrano, videji in filmi. Nisem ustvarjala prostora, da bi se zares začutila. Kaj se dogaja z mano? Kako se zares počutim? Je to moj drek ali drek koga drugega?

Bilo mi je preveč boleče, saj sem vedela, da ko se bom ustavila, bom začutila vso moč zatiranega v sebi. Potlačeno bo udarilo ven in porušilo mojo sliko popolnih odnosov (ki so bili v resnici prazni). Vzdrževala sem jih navzven in v sebi lepe – čeprav je bila resnica že davno drugačna.

Vsa ta čutenja so me želela prebuditi, da sem v odnosu, ki je že davno izparel kot luža na vročem asfaltu. Če bi se prej ustavila in si to dovolila čutiti, ne bi več nasedala sranjem – zgodbam sebe (saj ni tako slabo) in sranju drugih (to pa nisem tako mislil, rekel, naredil in si malo domišljaš). Ali vem ostalim bedarijam bi dovolila, samo z resnico občutij, da se že davno izkažejo kot to, kar so – neumnosti.

Ne obžalujem tega časa. Ne obžalujem zanikanja. Ne obžalujem niti časa preživetega v odnosih. Dragoceni so mi bili, da se zdaj bolj zavedam resničnosti in pravilnosti mojih lastnih občutkov. To je moje bogastvo. In ko mi nekdo laže v obraz, to prepoznam in ne dovolim, da mi svoje sranje maže po meni. (Navdihnjeno po meditaciji Susan Ashley.) Je pa čista resnica.

Zato drame niso več tako zelo dobrodošle v mojem življenju. Zato izpišem zdaj čustva vsak dan. Zato imam rada tišino okoli sebe, ker me ustavi in me zares poveže v sprejemanje intuicije in občutenje. To je moje resnično bogastvo. Pristnost.

Počutim se svobodno, ker vem, da sem dragocena in mi ni treba več dopuščati, da me drugi mažejo s svojim sranjem.

Mene poveže sprehod z mojimi čustvi. Kar samodejno mi jih spravi v harmonijo. Potem se kar počutim napolnjeno z radostjo in srčnostjo. Spet sem pri sebi.

Kako pa se ti začutiš?

Ljubek srčkan pristen vesel nagajiv lahkoten prazničen vzhičen kreativen dan!



🌷 P.S.: Življenje je čaroben ples. Uživaš v stiku s sabo? Plešeš z užitkom!? Predaj se glasbi srca.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... En Vogue - Free Your Mind ... https://youtu.be/i7iQbBbMAFE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar