torek, 26. december 2023

PRETOK SVETLOBE V TELO

Življenje je lepo. Zdaj! Malo sem hodila bosa po toplih od sonca nežno pogretih tlakovcih in ta energija sonca je je zlila vame. Še zdaj čutim nežno žgečkanje toplote po podplatih, ki mi poživlja telo. Prav koristi mi malo sonca. Grem pobrati borovnice pred dežjem, saj so se začeli nabirati oblaki.

Tako sem vesela, da sem malo poklepetala s svojo sestro, ki jo imam rada. Lepo je bilo, da sem malo nadoknadila. Zdaj živiva veliko bliže in se je lažje uskladiti. Lepo je imeti sestro in zelo sem ponosna nanjo.

Verjamem v srečna naključja, da so dogodki na ključ, kot bi rekel Boris Vene in Nikola Grubiša v svoji znameniti knjigi Iz dnevnika milijonarja ali bogastvo je v nas. Vse je na ključ, za nas. Ali celo ključ do nas, našega srca, da res slišimo sporočilo. Zaupam, da sem oddala željo in že se je povrnila povratna informacija, znamenje, da je čas, da ukrepam naprej. Zjutraj sem samo pomislila na nekaj, čisto bežno, zdaj pa lahko v trenutku dobi otipljivo obliko. Kako hitro deluje vesolje, če je moja resnična srčna želja pristna in ni dokazovanje ega. Me prav zanima, kaj se bo izcimilo iz tega. Začetek pa je več kot samo obetaven.

Jaz tako rada kuham. Danes sem si spet spekla kekse iz ovsenih kosmičev, banane in malo rozin. Danes pa sem še dodala cimet, ki sem ga včeraj pozabila. Prej sem pojedla enega še toplega in je bil božansko dober. Veselim se še več takih iz pečice, ki me čakajo, da uživam v njih. To je recept Medicinskega medija, ki pravi, kako se bojimo določene hrane, ki nam v resnici koristi, kot sta sadje in zelenjava. Ali pa sploh krompir. Dober je, če ga ne namakamo v olju. Krompir ne škodi, ampak olje v katerem ga utopimo. Vse vrste sadja je dobra in prav zdravi naše telo. Res priporočam njegove knjige. Mene so čisto navdušile in so del mojega rednega branja, da me spomni, kaj je res dobro zame.

Zdaj pa po borovnice!

Ljubek pristen vesel nagajiv lahkoten zabaven prisrčen srčkan luškan roza žlahten navihan dan poln smeha!



Včeraj sem se tako zabavala, ko sem plesala na moji dve stari priljubljeni pesmi iz osnovne šole. To pa je bila zabava in smeh do neba. Telo sem sprostila v ritmih lambade. Res zabavno. Zabavaj se kaj!

Ni komentarjev:

Objavite komentar