ponedeljek, 25. december 2023

GOZD VE! GOZD IMA PRAV!

Življenje je lepo! Danes sem bila na sprehodu v gozdu in to se mi je prej zdelo tako razkošje, danes pa mi je čisto normalno. Kaj vse se mi je zdelo razkošje in je zdaj del mojega vsakdanjika?

Uživala sem, ko sem včeraj šla na sprehod in je deževalo. Poiskala sem si svoje škornje in naliv je bil vedno večji, da mi je že teklo v žep v hlačah po zadnji strani jakne. Tako sem vedela, da je čas, da se obrnem. Potem pa se je hitro zjasnilo in spet sem se podala na sprehod. Tokrat pa sem nabrala polno lisičk, ki sem jih danes imela za pozno malico zraven kruha z gozdnimi sadeži. Brez glutena po receptu Medicinskega medija. Božansko dobro. Kruh pa je tako dober, da bi ga lahko jedla kot pecivo in bi še kar zdaj najraje kakšen kos.

Všeč mi je, ko se pogovarjam z drevesi in me kar razelektrijo. Vse, kar se dogaja in je polno drame, splahni. Kot da sploh ne bi bilo pomembno, ker v resnici ni pomembno. Pomemben je samo mir v srcu in to mi narava daje tako v obilju, ko se samo malo dotaknem roba gozda ali samo stopim ven in položim noge na travo, da me zvibrira s svojim naravnim ritmom. Vsa se ji prepuščam, saj vem, da ji lahko popolnoma zaupam. V meni prebuja harmonijo, ki je mogoče bila zakopana pod vsakodnevnimi malenkostmi, ki pa so samo to – res – malenkosti. Takoj se zavem, kaj je res pomembno. Ljubezen v mojem srcu. Mir. Zadovoljstvo. Ustvarjanje.

Včeraj sem tako uživala, ko sem risala s svinčnikom. Vzorec se je kar nadaljeval in nastala je pokrajina ali bolj zaraščena džungla v razcvetu. To pa je bil užitek! Naslov sem ji dala Razcvet! To pričakujem zase in za vse. Skupaj soustvarjamo raj – vsak zase – iz sebe in potem se združimo kot grozdje, saj nas energije ustvarjanja vibracije Ljubezni vlečejo skupaj.

Skupaj je lažje in skupaj to še lažje zmoremo, vsak v svojem svetu in to se širi na ves svet in vso Vesolje. Naša vloga je dejansko pomembna. Zdaj!

Bodi v svoji ženski energiji, kot bi rekla Kassandra – Susan Ashley, saj je to energija napredka, razvoja.

Ljubi se z vsem srcem. Čudovita si! Že samo, da si, je tvoj največji prispevek. Res si dragocena. Mati Zemlja in vso vesolje se veseli tvoje vibracije ženskosti. Že to je dovolj. Ti si dovolj!

To zdaj govori gozd skozi mene, ker me je čisto navibriral na vibracijo Ljubezni. In gozd vedno pove resnico, tako kot tudi mati Narava!

Imej se rada! Zdaj! Dragocena si!

Ljubek pristen vesel radosten lahkoten prijazen igriv razigran kreativen živahen jasen poln dan smeha!



Ljubljena si! Življenje te ljubi, kot bi rekla Louise L. Hay.

Ni komentarjev:

Objavite komentar