nedelja, 24. december 2023

EDINSTVENA PESEM SRCA

 Pesem si, peta samo enkrat skozi izkušanje življenja. Kakšna pesem bi rada bila?

Saj veš, da ti ustvarjaš svoje življenje po svoje? Močna kreatorka si, jaz pa tudi. Kaj si želiš ustvarjati? Temu čemu namenjaš svoj čas in svojo pozornost, to postaja oprijemljivo. Otipljivo. Se pretaka iz nevidnega v fizični svet.

Zdaj sem imela tako zanimivo obdobje in čas je, da se spet naravnam nazaj na pisanje in ustvarjanje tega, kar si želim.

Vem, kaj si želim. To privlačim. Kar je moje, je moje. Sproščena sem v potovanju do ustvarjenega, saj vem, da je pomembna pot in vsa doživetja na poti. Prepričana sem, da se vse dogaja zame in da ima Bog z mano načrte, ki so izražanje in udejanjanje Ljubezni. Zagotovo pa vem, da je vedno vse v mojo zaščito. Če še ne dobim zaželenega, vem, da me čaka kaj podobnega ali pa še boljšega. Zaupam v dobro in sem mirna.

Ne glede, kaj se dogaja, kot bi rekel Krayon, ni pomembno, ker v mojem srcu je mir. To pa je resnično pomembno. Ne grem se več dram in zapletanja v njih. Samo želim soustvarjati raj in polnost življenja. Želim samo biti to, kdo sem. želim samo sijati. Želim prispevati največ in najbolj tako, da sem pristna in to, kdo sem. To je moje resnično poslanstvo. Soustvarjanje raja na Zemlji, kajti zato smo prišli.

Uživaj ljubek pristen vesel nagajiv lahkoten zabaven živahen jasen kreativen uspešen zapeljiv dan!



Življenje je čudež. Vadi vedno znova in znova. Dobro ti gre! Uspeva ti! Uspevaj! Slej kot prej se bo uresničilo, saj je tvoja srčna želja podprta s strani vsega Vesolja!

Imej se rada! Zdaj!

Ni komentarjev:

Objavite komentar