četrtek, 28. december 2023

ČUDOVITA LUČ SRCA

Kako je čudovito življenje! Res je dobro, da imam tako lepo očarljivo življenje. Sedim zunaj in pišem, kakšno razkošje! Potok šumi v bližini in tako prinaša s sabo malo hladnega zraka! Obožujem sonce!

Danes sem si privoščila tako razkošje z vrta in mi prav prija, da malo pišem po kosilu.

Včeraj je bil tako lep sončni zahod nad Pohorjem. Malo so ga zastirali veliki oblaki, ampak vseeno je bilo nebo obarvano v nežne tople odtenke. Res je bilo pobarvano, kot da je samo zame. Vse v zlato tople barve s pridihom rožnate.

Zdaj imam pogled na zeleno naravo in velik grm, ki cveti roza vijolično, ampak ne pastelno, ampak močno. Privablja metulje. Prej sem opazila tako lepega oranžnega, ki je sedel na ameriškem slamniku in zraven čebele srkal med. Res imam čarobno življenje.

Opazila sem, da bolj kot sem povezana z naravo, bolj jo cenim, bolj lahko cenim svojo pravo naravo. Bolj sem pretočna za vso Ljubezen Boga. Bolj se mi srce odpira in bolj sijem.

Sedim pri tako lepi kovani okrogli mizici, ki ima rob spleten v venec iz cvetja in lističev. Res je ljubka. Prav romantična in zraven še spada stol bele barve, ki pa je ravno tako očarljiv. Počutim se res razvajano in ljubljeno.

Včeraj sem dolgo brala knjigo, skoraj do pol dvanajstih, da sem jo prebrala do konca. Nekako mi ne dišijo več pravila, kaj vse je dobro in kaj vse je slabo in čemu se izogibati. Čutim, da sem vedno bolj povezana s sabo in da zaupam občutkom, kaj je zares zame. Vsak je na svoji različni stopnji, ki sploh niso stopnje ali stopničke, da bi se dalo primerjati z drugimi. Vsak si želi in potrebuje, rabi drugačne stvari. Jaz pa zdaj potrebujem in si želim uglasitev s svojim srcem. To je moj vodnik. To je moja pot. To je moj oseben svetovalec, guru ali svečenica. Zaupam mu, da me vedno vodi k mojim srčnim željam ali lekcijam, kaj še mi stoji na poti, da ne morem do srčnih želj.

Kot bi rekel Tečaj čudežev, da je vse Ljubezen ali klic po Ljubezni (strah), drugega ni.

Danes si naredi sladko razvajalen dan!



Poslušaj se! Poslušaj svoje srce. Kaj si zares želiš? Kaj zares potrebuješ, rabiš? To si podari. Ti si močna kreatorka. Pokliči ves svoj svetovalni duhovni svet, da te vodi naprej. Ti si močna Luč! Rabimo te! Lepa si!

Ni komentarjev:

Objavite komentar