sobota, 30. december 2023

POGUM IZBIRE SREČE!

Danes se veselim tega dne! Imam veliko za ustvarjati, kar me izjemno izpolnjuje in mi daje občutek sreče! To je moja povezanost danes!

Pisanje. In še malo več pisanja, vmes pa malo odmora s predahi v naravi! Božansko! Tako, da se moje telo in duša naravnata nazaj na biološki, naraven ritem.

Življenje je lepo, ko stopim ven in sem v naravi! Zjutraj me je prebudilo sonce, ki je sijalo skozi čipkasto zaveso krošnje. Napisala sem lepo pesem o tem, kako sem ujeta včasih v pletilo navidezne nevrednosti, ko pa posije sonce Ljubezni, se vse to razblini. Objame me toplina in toplota čiste pristne Božanske prisotnosti, kjer sem vedno ljubljena, vodena in varna, kot bi rekla Kassandra – Suzan Ashley.

Življenje je res lepo, ko slišim v daljavi potok, ki me nežno pomirja in me vrača v moj naraven ritem.

Rahlo me je kar iz navade želelo vreči v nemoč stanje, pa sem rekla takoj NE! Jaz vem, da se zmorem uskladiti, pa je kar je. Lahko se uskladim, ne glede na vse! Imam veliko priročnih načinov. Zdaj je pisanje in pitje čaja. Potem je sprehod. Sedela sem samo na jutranjem soncu in uživala v mežikanju skozi trepalnice, na pol priprtih očeh, ko me je nežno božalo po ličkih.

Zaupam Bogu!

Življenje je dobro!

Vedno imam moč, da naredim kaj, da se počutim vsaj malo boljše, če ne že čisto boljše, ne glede na vse! Vsak odtenek je pomemben! Sploh, če je bolj v svetlo stran! To me pa vedno navduši, kako sem se sposobna preobrniti! Ali pa se vsaj trudim, dokler mi ne uspe. Vem, da sem trmasta in lahko bi rekla – lepše – zelo vztrajna! To je moja moč!

Skozi nas učijo – že od malega, da imamo avtoriteto, na katero se lahko v vsakem primeru obrnemo, ali je to učiteljica ali pa na nek način starši ali kdo drug od odraslih. To se nam tako močno vcepi v naše možgane in podzavest, da smo pozabili, da imamo edino pravo vodstvo v sebi. Dolge ure sedenja pred tablo, ko smo čakali neskončne minute, da minejo in smo spet svobodni pet minut odmora, so pustile globoke posledice, podzavestno. »Malo, samo malo ti je dovoljeno uživati, se igrati, biti srečna, drugače pa moraš biti poslušna, tiho in seveda pridna ubogljiva punčka, ki bo zrastla v vodljivo nakupovalko vsega, kar ji bomo ponudili, da lahko mi ohranimo položaj nadvlade in upravljanja z vsem. Tako pretkano smo jih vzgojili, da bodo mislili, da si sami želijo teh vseh stvari in da je to pravo merilo uspeha. Srečni pa so lahko v prostem času, ampak potem jih bo že tako vse minilo, ker jim bomo posrkali vso življenjsko energijo, tako da bodo samo obležali pred kavčem in gledali televizijo, kjer jih bomo programirali naprej! Briljanten načrt!«

Vse je utvara, ki pa se vsak dan bolj razkriva!

Najbolj dragocena pa je naša notranja narava. To nam je naravno in prirojeno. Čez to ne moremo. Lahko poskusimo, ampak po navadi zbolimo ali pa smo zagrenjeni zombiji, ki še samo sikajo. Za srečo in izbiranje svoje srčne poti je potreben pogum. Za to je potrebna, ne pametnost in inteligentnost, za to je res potrebna modrost! Pa veliko vaje!

Danes samo bodi pristna! To je to! Izbiraj s srcem in se poveži z njim!

Ljubek pristen vesel radosten nagajiv lahkoten zabaven iskren cvetoč jasen žuboreč strasten optimističen dan!



Zabavaj se na poti radostni rasti in uživaj na njej! Tu si, da bi bila nežna s sabo in se hitro pobrala in šla dalje. Samo ti poznaš svojo pravo srčno pot! Zaupaj si! Zdaj je tvoj čas! Rada se imej!

Ni komentarjev:

Objavite komentar