nedelja, 1. december 2019

Kaj že živite svojo pravljico?

Pa to ne moreš verjeti!

Mislila sem, da se že počutim dobro!

Ampak zdaj!

Zdaj se počutim odlično! Kako me prepleta navdušenje, navdih! igrivost! Kako komaj čakam, da delam, kar ljubim in sem vse to, kdo sem.

V resnici ne čakam, ker že zdaj to delam! In kako sem navdušena! Pomaga pa čista malenkost! Da ne boste mislili, kaj me je tako navdušilo!

Ni nič materialnega ali od zunaj! Nisem zaljubljena! Sem zaljubljena v ta dan!

No!

Pisala sem, kaj cenim! Ta teden raziskujem prvi proces v zakonu privlačnosti! In tako me je navdušil! To pa je tako enostavno! Samo osredotočila sem se na eno stvar in pisala, zakaj jo cenim. Začela sem pri domu!

Vse sem napisala o njem, kako je čaroben! Obožujem to!


No, saj pišem vsak dan, kaj cenim v svojem življenju! Samo tako podrobno, pa se nisem osredotočala nikoli!

Vse to jaz pišem celih petnajst minut. Celo malo sem se mučila, kaj vse lahko najdem še v mojem domu, kar cenim. Potem pa napišem do konca. Zvoni, da je konec in nič! Nič kaj posebnega!
Potem pa seveda pišem še druge stvari! In ne morem verjeti, v kako stanje navdušenja me je dala ta vaja! Pa kako! Če pa je tako enostavna! Noro dobro! noro! in dobro! Res! Čisto sem navdušena! čisto sem v vseh pogledih izjemna! Kako zlahka sem dosegla tako vibracijo!

Res sem presenečena, da tako lahka vaja, tako mogočno deluje!

No, potem še je naprej navodilo, da naj se čez dan spomnimo na kaj, najdemo pozitivne stvari samo za nekaj sekund. Tako utrjujemo visoko vibracijo! Pa vseeno, na kar se osredotočamo. Ali je to malenkost. Še boljše je, če najdemo stvari, ki jih z lahkoto cenimo! Kako božansko!

Res deluje!

Res sem presenečena!

Saj ne morem verjeti, da bom kdaj tako navdušena, da pisanje tako pomaga. Ni vam niti treba pisati! samo v mislih razmišljate kaj cenite!

Zdaj pa ste vi na vrsti!

Uh, kako je to močno!

Ljubek srčkan sijoč pristen unikatno luban pisan dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Kaj že živite svojo pravljico? Zakaj ne! Danes je vaš pravljični dan! in konci so dobri ali pa še ni konec!

Ni komentarjev:

Objavite komentar