sreda, 4. december 2019

Pa tako je! Višji nivo!

Že zjutraj sem polna navdušenja! Pa še sploh prav oči nisem odprla!

Zdaj vem nekaj, da boljše, kot se počutim, boljše se počutim in boljše postaja. Vse okoli mene! In v meni! Kaj lahko samo živim to radost danes!?

Želim si živeti sovje sanje! Še bolj! V resnici jih živim!

Samo ne okoli praviti, ker potem te ljudje želijo hitro navzdol cukniti!

Pa saj mi je vseeno.

Bolj in bolj spoznavam, da imam jaz moč! Da res jaz odločam! In dobro je!

Nič ni odvisno od zunanjih okoliščin, ampak od odziva na njih.

Tisti, ki so tečni, in jaz sem tudi, kdaj ali kdaj, ali kadarkoli, tisti ljudje potrebujejo še več ljubezni! Kaj mislimo, da so brez vzroka tečni. Očitno se jim nekaj dogaja, očitno se se jim je nekaj dogajalo, kar jih je spravilo v to stanje. Samo sočutna sem.

Ampak to ni moja skrb! Seveda jih objamem in pocarkljam in potem živim po svoje najprej! Tako je! Čisto lahko zaupam! Želim si zaupati! In vedno bolj to izvajam, da je pogled na stvari pomemben, ne kar se dogaja. In zdaj pride zaupanje. Vse je zame. Čisto vse je zame. Tudi, da sem zdaj točno tu, kot sem, je zame. Tudi, da še nisem v prihodnosti, kjer sem še bolj izpopolnjena, je zame.

Pa zakaj si sploh želim kamorkoli naprej, če pa sem lahko izpopolnjena in srečna tukaj?

Kako sem lahko še bolj srečna? Kako sem lahko še bolj izpolnjena? Kako sem lahko še bolj pristna?

V resnici si vse želim samo zato, ker si želim teh občutkov. Jih lahko občutim že zdaj in se s tem osvobodim pričakovanj v prihodnosti. Karkoli si želim, je na poti k meni. Zaupam! Jaz pa se lahko vmes zabavam!

Tako je!

Kako lahko danes vnesem malo več poetičnosti v svoje lepo polno pristno izjemno ljubko življenje? Zdaj je čas, da sem harmonija s sabo. In to predvsem. In z vsem zunaj mene.

Res imam lepo življenje, čuj!

Sem lahko še ščepec bolj srečna? Seveda!

Zdaj si grem skuhati kavo, si narediti zajtrk in tako bom uživala, da se bo kadilo! Jupi, lepo življenje! Kako še le bo! Če je že zdaj taka pustolovščina!

Ljubek sijoč pristen srčkan uresničen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je vedno zate! Ali te osrečuje ali pa te dviga na višji nivo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar