torek, 3. december 2019

Vam rečem! Vse je čarobnost!

Hmmm! Danes  pa je dan poln opravkov! Samo lotim se jih po vrsti! Od najpomembnejšega naprej navzdol. Seveda z lahkotnostjo in radostjo. Vse se da, če se hoče. In kar se mora ni težko. Lahko pa se pri tem zabavam! Ali se vsaj smehljam. Ali vsaj tu pa tam nasmehnem!

Včeraj sem bila na potovanju. Kako pomembno je, da pustimo vse v preteklosti. Kar je preteklost je z namenom preteklost. Vse je zame. Vse je v moje najvišje dobro! Zadovoljna sem.

Včasih nas preteklost izvoha. Kot bi že davno več ne kadili, pa bi še malo vonja ostalo v domu. Nič zato! Samo stopajmo naprej!

Kaj je pred nami?

Česa se lahko veselimo?

Kako rada imam svoje življenje. Nečakinja mi je obljubila, da mi bo naredila risbo iz morja, ki me bo vedno spominjala na morje! Kako lepo!

Prisrčno!

Res sem vse, kdo sem. vedno bolj!

In vedno bolj se razcvetam. Imam pa eno ljubezen, ki to razcvetanje delajo še lepšo! Seveda knjige! Spet imam eno novo! Iskala sem Neko drugo, pa je niso imeli! Našla pa me je ena druga, ki komaj čakam, da jo preberem! Imam toliko idej, kaj vse lahko in kaj bom! Zdaj pa začnem to živeti!

no, našli sva se v bukvarni! S to mojo knjigo! Če ste iz Maribora, definitivno priporočam obisk bukvarne, no saj drugje so tudi. Ampak tu je vzdušje tisto pravo. Zanimivi pogovori. Še bolj zanimive knjige. Res sem oboževalka tega! Res! Prav rada sem vse to! prav obožujem vse to! ljubim vsak košček tega lepega življenja! Zdaj!

No knjige pa so tista ljubezen, ki mi odpira obzorja! Odpira mi vse, kar sem in kdo sem. rada sem to, kdo sem, knjige me samo bolj spodbujajo k pristnosti!

Ljubek sijoč pristen angelsko lep sijajen bleščeč dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Čarobnost je vse okoli! Vam rečem!

Ni komentarjev:

Objavite komentar