sobota, 12. marec 2022

Čisto lahko je biti srečna-srečen!!!


 Kako je življenje lepo! Včasih to komaj vidim za nazaj! Ampak tudi današnji dan cenim! Bolj kot sem hvaležna, bolj rada se imam in bolj se mi svet odpira s čudovitimi presenečenji. Vse teče bolj lahkotno in razigrano zabavno!

Rada imam zabavno! Rada imam lahkotno! Rada imam linijo najmanjšega upora!

Kako precenjeno je trpljenje, mučenje, stiskanje in siljenje. In vse ostale neumnosti.

Sem za resnična čustva. Če se počutim žalostno, sem žalostna. Dovoljujem, da to občutim. Čeprav sem se izogibala na veliko vsem svojim čustvom. Po navadi sem si raje vzela kaj iz hladilnika ali prigrizek, da sem otopela čutenja. Ampak dolgoročno to ni rešitev, ker čustva vedno znova iščejo pot na plano. Potem pa, ko so obsijana s svetlobo, izgubijo svojo moč. Zato mi pomaga pisanje. Priznam si, kaj čutim, in potem lahko spet zaživim harmonično. Dobro se razumem in sem si najboljša prijateljica.

Nikoli pa še ni mi prineslo kaj dobrega vstajanje v čustvu žalosti, trpljenju in obupu! Samo bolj lepljiva sem postala za vse take nizke vibracije! To je čisto strahopetno! Postaja tako domače, da že malo sreče postane prava drzna nepredvidljiva pustolovščina!

Kaj če se komu nasmehnem! Potem pa se mi nasmehne nazaj!!! Pa to je cela drama, kaj lahko vse nastane iz tega! Zato se raje oklepam žalosti. (Domače in poznano, a ne tako prijetno!) Pa se je ne več! Dovolj je bilo! Dovolj je bilo tudi nemoči! Vedno lahko naredim nekaj! Lahko se vsaj nasmehnem! Potem je že drugi občutek! Kot bi sonce vzšlo od znotraj navzven! Kot bi iz srca svetila posebna svetloba radosti in sreče!

Vztrajanje v zagrenjenosti in ostalih neumnostih je strahopetno! Za sledenju svojemu srcu že moraš biti malo pogumen-pogumna! Kaj pa, če mi tako preplavi življenje sreča, da si želim potem še več! Pridi! Moja vrata so ti odprta!

Samo želela sem ti povedati, da so negativne težke vibracije precenjene. Tako kot zagrenjenost ni inteligentna. Lahko se pomaknemo nad to. Lahko izbiramo s srcem. Lahko izberemo danes eno stvar, da se počutimo boljše!??!! Seveda lahko!

Pa kako naj sploh bom v nizkih vibracijah, če danes pišem v postelji, pijem kavo in sonce tako čarobno lepo vzhaja!?! Pa saj ne morem biti manj kot srečna! Tako lahko je biti srčen-srečna! Zdaj to gradim in tkem bolj in bolj v svoje življenje! (Zdaj si zares pletem šal! To pa je taka sreča! Kaj pa tebe veseli?? Danes to udejanji!)

Kaj boš izbral-a danes?! Izbiraj pametno! Izbiraj s srcem!

Ljubek srečen nagajiv radosten strasten igriv zabaven srčkan mavričen dan!



🌷 P.S.: Vse je Ljubezen! Tudi nižja čustva so Ljubezen, ker postanejo tako neznosna, da si potem prav želimo ven!

(Kot bi nas Ljubezen rahlo ošvrknila: »Hej, oddaljuješ se od mene, pridi nazaj! Pridi na sončno stran!«)

Lahko pa že prej naredimo nekaj, da se počutimo boljše! Kaj je tvoja izbira!!??? Izbiraj s srcem!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Liam Payne, Rita Ora - For You ... https://youtu.be/RQUuqbzQVsY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar